"OTEŽANO DIŠEM I GOVORIM" Naša pevačica u teškom zdravstvenom stanju zbog COVID-19: Evo kako izgleda nakon borbe sa virusom

U Beogradu sam se zarazila - rekla je pevačica

Nela Bijanić
 Youtube/Printscreen

Pevačica Nela Bijanić jedna je od mnogobrojnih pripadnika estrade koji su zaraženi koronavirusom, a danas se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" gde je ispričala kako se sve desilo, gde misli da se zarazila i kako se sada oseća.

- Da vam iskreno kažem, izvinjavam se što malo usporeno pričam, još uvek ne mogu da dišem punim plućima. Ja sam pre desetak dana bila na Zlatiboru, tamo sam osetila prve simptome, temperaturu, ali nisam pridavala značaja tome jer sam mislila da je promena klime. Po povratku u Beograd izgubila sam čulo mirisa i ukusa. A i kašalj koji je trajao nedelju dana me je uništio. Temperaturu nemam već tri dana, miris neki jači osećam, recimo parfem. Ne znam gde sam se zarazila, ali smatram da sam se zarazila u Beogradu, a ne na Zlatiboru, ali ko to zna - rekla je Nela, pa dodala:

Nela Bijanić
Nela Bijanić, Foto: Printscreen

- Jesam bolje, očekujem sutra neke nalaze brisa grla i pošto su mi radili pluća, ona jesu dobro ali ne dišem punim plućima, dali su mi neke antibiotike, ali sutra radim ponovo snimak pluća da bih bila sigurna. Moram se nositi sa ovom situacijom, veliki sam borac, smatram da će biti sve kako treba. Kuća mi je, hvala Bogu, puna mojih ukućana, ja sam u potkrovlju, oni su dva sprata niže od mene, tako da mi ništa ne fali. Mnoge kolege su me zvale, prijatelji, rođaci i to je jako lepo imati ih.

Nela Bijanić
Nela Bijanić, Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti