Nataša Aksentijević
screenshot Youtube
Nataša Aksentijević, Foto: screenshot Youtube

Nataša Aksentijević, voditeljka, odlučila je da smrša 50 kilograma. Kako upravo ovih dana za nju kreće težak životni period, ona se kroz suze rastala sa omiljenom hranom.

- Evo polako privodim kraju. Znam da je bio dug ovaj početak. Odužilo se to moje "počinjanje" sa dijetom. Ustvari sa celim tim procesom vraćanja na "fabrička podešavanja". Za nepunih desetak dana počinjemo sa našim spektakularnim projetkom na televiziji. Evo još da smažem prasence dok ne počnem, nadam se da ćete mi biti podrška - poručila je ona.

Podsetimo, Nataša je nedavno za "Blic" otkrila kako će izgledati njeno skidanje kilograma pred kamerama.

- Cilj nam je da u ovoj godini zaživi projekat. O tome se pita produkcija. Pripreme su krenule. Nekako smo došli spontano na ovu čitavu ideju. Objavila sam na svom Instagram profilu fotografiju gde sam svima stavila do znanja da imam 100 kilograma i da želim da se prepolovim. Nakon toga smo svi iz ekipe došli do ideje da to sve realizujemo kroz emisiju - tvrdi Nataša dok napominje da će se čitav projekat emitovati jednom nedeljno i da za cilj ima da uključi veliki broj stručnjaka.

- Emitovaće se jednom nedeljno emisija. Gledaoci će moći da prate moja svakodnevna dešavanja. Posvetiću se sportu, treninzima, zdravoj ishrani. Uz mene će biti nutricionista koji će mi osmisliti obroke. Pored toga, razgovaraću sa mnogim poznatim ličnostima koje su imale sličan problem. Biće teško, ali i zabavno. A to je najbolja moguća kombinacija - kroz osmeh izjavljuje glumica i voditeljka koja želi da privuče velike kompanije koje će za svaki njen skinuti gram donirati evro.

- Na sredini projekta želimo da uključimo velike kompanije koje će donirati evro za moj skinuti gram. Cilj je da skinem 50 kilograma i da doniramo u humanitarne svrhe 50.000 evra - govori Aksentijevićeva za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: