PRODAJE STANOVE Nema dečka, ali ima zgradu Sandra Afika promenila profesiju: Postala sam biznismenka, super mi ide!

Pevačica Sandra Afrika je pre nekoliko meseci počela sa menadžerom da gradi zgradu u Šapcu, a sada je otkrila da je izgradnja pri kraju

Pevačica Sandra Afrika je pokrenula novi biznis - izgradnju i prodaju stanova!

Ona je s menadžerom nedavno kupila plac u Šapcu na kojem je sada nikla zgrada, koja će uskoro dobiti i svoje prve stanare!

- Posao sa nekretninama nam ide divno, to je nešto čime se sada bavim u koroni. Sandra Afrika postala biznismenka, ma prava sam gospođa (smeh). Šalu na stranu, sve nam ide super, zgrada je pri kraju i sad krećemo sa prodajom. To je zgrada u Šapcu, a nadam se da ćemo širiti posao dalje, ko zna gde ćemo završiti - rekla je pevačica.

Sandra Afrika
Sandra Afrika, Foto: Printcreen/Instagram

Sandra se nedavno dotakla i činjenice da i dalje nema dečka i rekla kakvog muškarca priželjkuje pored sebe:

- Pre svega mora da bude dobar čovek i da ima divnu dušu, sve ostalo je nebitno. Takođe, moj muškarac mora da ima veliko poštovanje prema ženama Teško mi je da nađem nekoga dečka koji kapira kako funkcioniše moj posao. Ne može svaki muškarac da se nosi sa ovim biznisom. Nadam se da će naići neki koji će moju slavu podneti lako na svojim leđima - zaključuje Afrika.

Sandra je nedavno proslavila svoj 33.rođendan, mnogi komentarišu da pevačica izgleda bolje nego ikad, njenu njeno s**si izdanje pogledajte OVDE.

Povezane vesti