Nina Badrić
E-stock
Nina Badrić

E-stock

Foto: E-stock

Iako je Covid-19 ponovo zakucao na sva vrata širom sveta, pa i u našem regionu, hrvatski muzičari traže da im se omogući bar minimalni rad.

MAC 202, Nina Badrić

E-stock/ Caslav Vukojicic

Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

- Ne da ću se odazvati, ja ću biti među prvima koji će ići na taj protest. Poslednjih pet meseci nisam imala nikakvih prihoda. Kako ja, tako i 14 ljudi koje zapošljavam. To znači da nijednu kunu nisu dobili ni članovi njihovih porodica. Niko od nas ne traži milostinju. Molimo da nam se omogući da radimo i pošteno zaradimo svoj novac. Ako se našao način za ugostitelje i pojedine festivale, ne vidim u čemu je problem da se i nama otvore vrata za posao - izjavila je Nina za Jutarnji.hr, a njene reči preneli su portali širom regiona, čiji se čitaoci u komentarima uglavnom čude zašto se na besparicu žali pevačica koja je situirana bolje od ogromne većine stanovništva, pa su joj neki čak poručili da je "pala s Marsa".

nN gde će predočiti, kako kažu, tešku situaciju u kojoj su se našli.

- Preti nam potpuno gašenje, ne samo zabave i koncerata već i gašenje minimalno 15.000 radnih mesta - poručio je Darko Tuček, predsednik Udružanja muzičkih menadžera i organizatora.

Nina Badrić

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

Badrićeva je, inače, sve vreme od početka pandemije, ali i tokom zemljotresa koji je zadesio Zagreb, podržavala sve mere protiv korone, ali je sada očigledno zaključila da su joj posao i prihodi na prvom mestu.

PROČITAJTE JOŠ: