Relja i Nikolija
Alo.rs
Relja i Nikolija

Alo.rs

 Foto: Alo.rs
Nikolija

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Jedno drugom smo najveća podrška u svemu što radimo. Držimo se zajedno i ona je moja najveća ljubav - rekao je Relja jednom prilikom. 


Nikolija je pala na Reljin šarm, a oduševila ju je i jedna rečenica koju je Popović izgovorio u fazi osvajanja popularne pevačice. Posle toga Nikolija je znala da je Relja njen muškarac za ceo život.

Da li vam je ovo jedan od najlepših parova na našoj javnoj sceni?

 

Ona kaže da se to desilo kad sam izgovorio jednu rečenicu, nije važno ni koju, ona je znala da sam čovek sa kojim hoće da provede ceo život. Nisam čekao da mi se baci u zagrljaj, nekako sam pustio da vreme radi u korist našeg odnosa i da pokaže koliko smo mi jedno za drugo ili nismo, i evo, prošlo je pet i po godina. Uvek je najlakše reći sve sam spreman da uradim i uradio bih sve, ali daj da gledam da me život ne stavlja na takav test da moram da uradim sve i svašta. Čuvam odnos na drugačiji način da ne dolazi do toga da moraš da radiš sve - pričao je Relja.

 Ljubavna priča Nikolije Jovanović i Relje Popovića počela je krajem 2014. godine, kada su zajedno snimili pesmu "Alkohola litar". Oni su tada započeli svoju romansu, a u februaru 2015. objavili su da su izgubili bebu, što su veoma teško podneli. Ipak, na kraju su uspeli da se ostvare u ulozi roditelja nakon što im se sreća osmehnula pre četiri godine.

Pročitajte i: