Brena i Boba uživali u dobrom društvu
promo
Brena i Boba uživali u dobrom društvu

promo

Foto: promo

Brena Boba

Ona je već ranije bacila oko na Bobu, kojeg je prvi put videla u novinama, na posteru u tadašnjoj “TV reviji”. Odmah joj se dopao mišićavi i zgodni muškarac krpnih očiju, a kada ga je prvi put srela, poljubila ga je.

“Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da, kao i ja, nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi ’sad ili nikad’! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma ’Hajde da se volimo’ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas. Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali, bar ne u ovom životu, ali osetili smo ono što ne dožive svi, lepotu susreta i energiju jaču od svega”, ispričala je Brena jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ▪️ʙʀᴇɴɪɴ ғᴀɴ ▪️ (@lepabrenafanforever) on Nov 25, 2018 at 12:33am PST

Boba se s osmehom na licu priseća tog susreta i zaljubljenosti koju je osećao.

Kad su prvi put ugrabili priliku da vežu sedam ludih i nezaboravnih dana u Brizbejnu, u Australiji, njihova ljubavna veza postala je javna. Njihove zajedničke fotografije mogle su se videti na naslovnim stranama svih časopisa tog vremena.

Svadba veka

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ▪️ʙʀᴇɴɪɴ ғᴀɴ ▪️ (@lepabrenafanforever) on Nov 22, 2018 at 6:35am PST

Tokom četiri godine njihove veze intereosvanje za Breninu i Bobinu ljubav nije jenjavalo, a kada su odlučili da se venčaju, njihovo venčanje nazvano je “Svadbom veka”.

Mlada je tog dana nosila „Diorovu“ vančanicu, specijalno šivenu za nju, a zbog njihovog venčanja prekinut je i “Dnevnik 2” kako bi mladenci mogli da se uključe u program uživo.

Boba Brena

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

O ovom događaju danima se pričalo i pisalo, a posle venčanja objavljena je i VHS kaseta pod nazivom “U ime ljubavi”.

“One koje ga nisu probale izgubile su dosta, a ona koje su bile sa njim dobile su dosta. Verovala sam da je i posle svih onih sa kojima je bio i za mene ostalo malo. Kada smo se upoznali, svi su mi govorili da je on zavodnik i da je bio sa mnogo žena, ali meni je to bio izazov. Smatram da žena treba da bude sa muškarcem koji je imao i voleo mnogo žena. Znala sam da Boba može mnogo čemu da me nauči jer nisam imala vremena za mnogo muškaraca u životu”, ispričala je Brena pre nekoliko godina za Dnevnik.hr.

Skladan brak

Popularni supružnici su u svoju brak preneli ono što su usvojili u svojim roditeljskim domovima – međusobno poštovanje, uvažavanje i bezgranično poverenje jedno u drugo. U tom duhu su vaspitali i svoje naslednike Stefana (28) i Viktora (22), kao i Bobinog sina iz prvog braka, Filipa (35), kojeg je pevačica prihvatila kao rođenog sina.

Brena i Boba

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

“Vredi ulagati u porodicu i negovati je. Decu smo usmeravali da nađu svoj put, koji im je negde rođenjem dobrim delom i određen, i to i dalje činimo, da znaju da ćemo za njih tu biti uvek. Filip ima svoju majku i nisam se trudila da mu budem mama, ali jesam da mu činim dobro i da uz mene ima mir i bude srećan sa svojim ocem i braćom. Bilo je svega za dvadeset i dve godine braka i četiri godine zabavljanja, ali uvek ponavljam kako se sigurno ni za koga ne bih udala da se nisam udala za Bobu. Nije lako sa mnom, ali nije lako ni sa muškarcima s ovih prostora. Teško je kada se spoje dve energične i vrlo samostalne ličnosti. I tek kada želite da prekinete sve, deca i razni znakovi pored puta opomenu vas. Moram da priznam kako su nas osim emocija i osećaja pripadnosti porodici spojile teške stvari poput smrti roditelja, kidnapovanja deteta. Prošli smo mnoge teške situacije i to je našu vezu učinilo znatno stabilnijom. Kada je dobro, svi vas vole i prijatelji su vam, a kada je teško, tek tada znate ko vam pruža reči utehe”, rekla je Brena pre sedam godina.

Brena, Boba,

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

“Od svojih roditelja sam naučio da su supružnici u problemu kao dva čoveka koja vuku jedno uže svako na svoju stranu. I da uvek jedan mora da pusti da bi uže ostalo celo i da se ne bi prekinulo. E tako opstaje svaki brak, pa i moj sa mojom Beki”, kaže Boba.

Brena i Boba su u svojoj bračnoj zajednici prošli su sve. Kako je Brena izjavila, bilo je i ljubavi i smeha i suza.

Otmica sina Stefana

Njihova porodična sreća narušena je kada je Stefan Živojinović, Brenin i Bobin sin, otet pre 20 godina ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi, a slučaj još nije rasvetljen. I dalje nije utvrđeno ko je kidnapovao dečaka i u džepove stavio 2,5 miliona maraka, a Stefanovi roditelji retko su javno govorili o agoniji kroz koju su prošli.

Cela javnost digla se na noge tog 23. novembra 2000, kad je osmogodišnjak uguran u automobil i odveden od oca i majke. Brena i Boba pet dana nisu znali da li im je dete živo, pet dana su čekali da im telefon zazvoni i da im otmičari daju instrukcije da bi ponovo bili sa svojim sinom.

“Najteže i najbolnije stvari koje su za mene bile u životu jesu, na prvom mestu otmica mog sina koja nikada nije otkrivena, smrt Rake Đokića i raspad zemlje. Kada vam zabiju nož, onda vas puste da nož stoji duboko i gledate to po filmovima. Ne sme da izvade jer ćete iskrvariti. A kada vam izvade, dobro vas zašiju da ne iskrvarite”, rekla je Brena nedavno.

PROČITAJTE JOŠ: