Lepa Brena
Instagram/printscren
Lepa Brena

Instagram/printscren

Lepa Brena, Foto: Instagram/printscren

Naime, Brena je muzičku karijeru otpočela 1980. godine, a mediji su tada spekulisali o njenoj udaji za novinara, ali se pevačica nekoliko godina kasnije udala za Živojinovića

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Decembra 1985. godine pričalo se upravo o Breninoj udaji za Mirka Krlića, a ova vest posebno je obradovala stanovnike Zrenjanina, jer je upravo u ovom gradu otpočela njena idilična ljubavna priča.

Sve do spomenute vesti, Zrenjaninci su bili uvereni da će estradna lepotica Brena kad-tad postati upravo njihova snaja. Jer, njena romansa sa zrenjaninskim lepotanom i di-džejem Krlićem nikome nije ličila na neobaveznu, prolaznu vezu. Ta je veza dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg iskreno voli.

Mnogi su se tada pitali ko je momak o kom pevačica priča, a samo Zrenjaninci su znali da je u pitanju njih sugrađanin, visoki i stasit Krilić, koji je svojim izgledom parirao vrsnoj lepoticici i balkanskoj zvezdi.

Mirko Krlić

Youtube/Printscreen

Mirko Krlić, Foto: Youtube/Printscreen

Mirko je bio je urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“. !Radio je i kao PR menadžer „Jugoremedija“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“, a ovako je pričao o ljubavi sa Brenom.

- Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo,  mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.

- I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je nedavno objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: “Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama… Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom, izjavio je svojevremeno Krlić za “Yugopapir” i “Sabor”.

- Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina.

Pročitajte još: