Ceca Ražnatović utisak o filmu Dara iz Jasenovca
Alo!
Ceca Ražnatović utisak o filmu Dara iz Jasenovca

Alo!

Ceca Ražnatović utisak o filmu Dara iz Jasenovca, Foto: Alo!

Ceca je na društvenim mrežama podelila sa svima kako se oseća nakon što je videla potresne scene iz filma koji je potresao region.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

- Kakav film... Bože mili... - napisala je kratko Ceca na Instagramu uz emotikon slomljenog srca, pa su se ređali komentari.

Printscreen

"Dara iz Jasenovca", Foto: Printscreen

Podsetimo, Biljana Čekić (13) svojom glumom oduševila je sve, pa je otkrila i šta joj je bilo najteže da snimi.

- Snimanje po noći jer nisam navikla da ostajem do kasno, ali i emotivno teško scene. Kada držim brata u krilu i trebam da ga dam, ona zadnja secena kada sam trebala da ga dam - pričala je Biljana, a onda joj je glas zadrhtao u "Jutru" na TV Prva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nena

22.02.2021 17:18

Kako je nije sramota da komentariše ovaj film kad ceo svet zna čija je žena i sa čijeg je vrata otegnutu ogrlicu nosila (tu Minimaksoviziju nikad neću zaboraviti i javljanje one žene)

Decedesete

23.02.2021 16:18

@Nena - Da je nije možda vratila?

Anci

22.02.2021 17:56

Dosta vise sa Cecim i njenom degenericnom porodicom. Koga zabole sta ona i njena nevaspitana, nepismena i bahata decurlija misle o bilo cemu. Mrs bre vise svi.

e moja

22.02.2021 19:24

Ne gadi se da uživa u dvorcu i zlatu, zarađenom tu i tamo prisilnim oduzimanjem od legalnih vlasnika, krv je pala zbog tog njenog bogatstva. Znam to jer sam odrastao sa pok Željkom, ali ne u Beogradu, smišljena legenda o njegovom životu.

Pih

23.02.2021 16:15

@e moja - Ništa nije snimila godinama. Ali nam svaki dan igra pred ocima. Znamo te bre puško kad si pištolj bila, ne foliraj se i ne izigravaj nevinasce.

Misel

23.02.2021 20:45

Mafijasica , bedo jedna