Ceca i Veljko Ražnatović
Alo/E-stock
Ceca i Veljko Ražnatović

Alo/E-stock

Foto: Alo/E-stock

Juče je porodica Ražnatović postala bogatija za još jednog člana. Naime, Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Rodić juče su dobili svoje prvo dete, sina koga su nazvali Željko. Naša pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je baka.

Odmah nakon što su saznali ovu radosnu vest Ražnatoviću su organizovali glamuroznu zabavu u svom domu na Dedinju. Večeras se slavlje nastavlja u Titelu.

Veljko Ražnatović je prvi stigao u Titel u kuću koju su Bogdanini roditelji poklonili njemu i supruzi, a gde se večeras i održava zabava.

Odmah nakon njega došli su Rodići, Bogdanini otac i majka, a zatim i sestre sa bakom. Nakon njih došao je i Mirko Šijan koji je u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom, a on je bio u društvu Cecinog zeta, Predraga Ocokoljića.

Ceca se još uvek nije pojavila na slavlju, ali je objavila stori na kojem Veljko igra sa Bodaninom majkom uz pesmu Nade Topčagić "Tatin sin".

Da li je pevačica zaista ušla na imanje u Titelu ili je ovo samo objava koju joj je neko prosledio? Za sada je nepoznato. 

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram

Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram