"VAŽNA JE SAMO JEDNA STVAR" Oglasila se Danijela Rodić, otkrila šta misli o snajkama, ali i koja baka više čuva Željka!

Danijela Rodić, Bojanina majka, progovorila je o prinovi koju njena ćerka čeka sa Mirkom Šijanom, sinom pevačice Goce Božinovske

Ceca Ražnatović Danijela Bogdan Rodić
Ceca Ražnatović Danijela Bogdan Rodić, Foto: E-stock

Kako piše Informer, Bojana će se poroditi u jednoj privatnoj klinici u centru Beograda, gde se porodila i njena rođena sestra Bogdana, koja je u junu prošle godine sa Veljkom Ražnatovićem dobila sina Željka.

Porođaj će, kako se navodi, platiti 4.000 evra, jer će imati poseban apartman, a zasada je neizvesno da li će Mirko Šijan prisustvovati porođaju.

Oni su planirali da se venčaju i pre nego što je Bojana zatrudnela, međutim zbog pandemije korona virusa morali su da odlože svadbu. Još razmišljaju da li će ozvaničiti svoj odnos samo pred matičarem, pre nego što se Rodićeva porodi u septembru, ili će čekati da se pandemija stiša, pa da naprave veliko veselje.

- Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - rekla je Danijela Rodić za pomenuti list.

Danijela je istakla da je prezadovoljna izborom svojih ćerki, kao i da su i Ceca Ražnatović i Goca Božinovska odlične prije.

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi. Ceca sada nema nastupe, a ja dosta radim, pa je ona više sa Željkom. Mada, svi se trudimo da pomognemo. Kada je Bogdana kod njih, Ceca redovno čuva bebu, a ja kada dođu u Titel. I Goca će više biti sa unučetom od mene, jer će živeti kod njih. Ali svi smo tu da uskočimo: moj suprug, treća ćerka i ja - istakla je Danijela.

SUPRUGA MU OPET TRUDNA, ČEKAJU TREĆE DETE! Gradsku vrevu zamenio je seoskom idilom: Branko Janković uživa na svom imanju, a u slobodno vreme radi na natalitetu!

Povezane vesti