ZADALA MU FATALAN UDARAC! Oglasila se i Breskvica, uputila brutalnu poruku Vojažu i svim njegovim budućim devojkama, ovim postupkom pokazala zašto je svi vole! (VIDEO)

Ona se dugo nije oglašavala, bila je u senci, međutim nakon ove objave i opisa koji je stavila, svi sumnjaju da je bilo upućeno Vojažu

Breskvica
Breskvica, Foto: printscreen/instagram

Najpopularniji tinejdž par Breskvica i Vojaž raskinuli su pre par meseci. Ta vest je odjeknula kao bomba, a njihovi fanovi to nikako nisu hteli da prihvate, te se neko vreme čak i spekulisalo da je to markentiški trik jer im izlazi nova pesma.

Vojaž i Breskvica
Vojaž i Breskvica, Foto: Foto:Instagram printscreen

Međutim, mladi dvojac dokazao je suprotno, nisu se pomirili, a provokacije sa jedne i druge strane samo prošte. Naime, Vojaž i Breskvica indirektno provociraju jedno drugo svojim objavama na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BitchPeach (@brrrreskvica)

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica nije htela više da ćuti pa je bivšem zadala fatalan udarac. Naime, ona je na svom instagram profilu objavila fotografiju, a ono što je privuklo pažnju jeste i sam opis slike, a svi su ubeđeni da je upućen Vojažu i njegovim prethodnim indirektnim prozivkama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BitchPeach (@brrrreskvica)

- Teško je biti zgodna bivša, al' neko mora i to da bude - napisala je ona u okviru svoje objave na Instagramu.

Podsetimo, Vojaž je totalno skrhan posle raskida, a detaljnije o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Kako će Vojaž reagovati na njenu prozivku i da li će ostati imun, ostaje da vidimo.

Povezane vesti