Tozovac i Emilija
Prntscrn/instagram

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini, a njegova supruga Mima skrhana je bolom zbog gubitka svog voljenog.

Predrag Živković Tozovac poslednjih nedelja lečio se od korona virusa, a vest da je preminuo za "Blic" je potvrdio njegov kum.

- Nažalost nije izdržao, ovaj kovid ga je skroz razorio - rekao nam je on.

Legendarni pevač je nedavno u svom domu napravio intimnu proslavu i venčao se s voljenom Mimom.

Njihova ljubav počela je pre oko četiri decenije, i to na prvi pogled. Kruže priče da je ljubio brojne lepotice, ali Mima je ona, kako voli da istakne, koja je zauvek osvojila njegovo srce. Tozovac je na ludi kamen stao u 84. godini, a Mima je od njega mlađa dve decenije.

- Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu „Mima”, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: „Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom - ispričao je Tozovac medijima svojevremeno.