Ogromne grudi, ispadaju iz svake majice, ovaj dekolte "puca": Helena Topalović nikad izazovnija, komentari ne prestaju! (FOTO)

Nakon estetskih zahvata Helena potpuno drugačije izgleda

Helena i Milan Topalović
Helena i Milan Topalović, Foto: printscreen

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, je "zapalila" Instagram fotkom koju je nedavno objavila.

Ona nosi rupičastu jaknu ispod koje nema ništa, a budući da je svima jasno kolike grudi ima Helena nakon operacije, nije lako.

Budući da Helena jako vodi računa o svom izgledu, iz priloženog vidimo da ne izlazi iz teretane, pa samim tim i ima ovakvo telo!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

Komentari na račun njenog izgleda su se samo nizali.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Helena Topalović (@helena_topalovic)

Inače, pevaču Milanu Topaloviću Topalku ne prija što mediji njegovu ćerku Helenu, koju on kao i većina očeva zove "sine", u medijima nazivaju starleta.

Ponosan je na ćerku koja je nedavno diplomirala, dok je sve vreme snimala spotove i zarađivala od reklama na društvenim mrežama.

GLUMICA OTVORILA DUŠU Anđelka Prpić progovorila o bolnim temama, ali i razlog zbog kog godinama posećuje psihoterapeuta!

Povezane vesti

  • Korisnik: Suri
    17/04/2021 - 15:30
    Sve moze da se nadogradi i uveca enormno samo mozak ostaje kao u kokoske, kokosijem mozgu nema pomoci. Za sedenje na jajima veci mozak i ne treba.
  • Korisnik: Suri
    17/04/2021 - 15:14
    Sta ce jadna to joj je orudje za rad, ne mozemo svi da zaradjujemo mozgom i rukama, svako zaradjuje sa onim sa cim raspolaze, tako ova mala zaradjuje golim grudima, kracima i onim sto joj je nize od pupka.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA