Vanja Knežević
PrntScrn
Vanja Knežević

PrntScrn

Vanja Knežević, Foto: PrntScrn

Vanja Knežević, takmičarka koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti zbog diskvalifikacije iz "Zvezda Granda", snima prvi singl, a u pomoć joj je pritekla ni manje ni više nego Svetlana Ceca Ražnatović, saznaje Kurir.

Kako je za gorepomenuti medij ispričao izvor blizak mladoj pevačici, prijatelj njene porodice iz Banjaluke pre dve nedelje je stupio u kontakt sa folk divom i zamolio je da pomogne Kneževićevoj, kroz savete, preporuku ili na neki drugi način. Ceca je obećala da će dati sve od sebe i vrlo brzo je to i realizovala. Pozvala je svoje saradnike i pitala ih da li bi neko uradio pesmu za Vanju, što su oni oberučke prihvatili. Tako je Kneževićeva za samo nekoliko nedelja, od izbačene takmičarke na korak od toga da postane zvezda! Pesma za nju je već spremna i oni koji su je čuli u studiju kažu nam da je velika verovatnoća da će biti pravi hit.

Ceca Ražnatović

Miloš Nadeždin

Ceca Ražnatović , Foto: Miloš Nadeždin

Inače, Vanja je prethodnih dana boravila u Beogradu gde je u studiju imala tonske probe, kao i snimanje vokala. Naš fotoreporter uslikao ju je kada je dolazila do studija u petak popodne, gde se zadržala nekoliko sati.

Komentari (3)

XXL

04.04.2021 22:43

Je l' ovo prst u oko JK?

zasto

05.04.2021 16:57

@XXL - da ne... zasluzila je gore...

nblagojevic

05.04.2021 07:59

Bravo, Ceco! Ljudima treba pruziti sansu pa kako prodju, umesto ih ponizavati. Ne znam samo gde je ostatak estrade, pevacice koje imaju svoje TV i produkcijske kuce? Cute na ponizenja mladih devojaka.