DA LI JE OVO REALNO? Ova zanosna plavuša je majka Kaje Ostojić, pevačica izgleda brutalno, ali sada je jasno od koga je nasledila lepotu (FOTO)

Neverovatno je koliko njih dve liče, a mnogi su komentarisali da su kao sestre

Kaja Ostojić
Kaja Ostojić, Foto: PrntScrn/Amidži šou

Pevačica Katarina Kaja Ostojić važi za pravu "bombu" na estradnoj sceni, a sada je pokazala i svoju majku.

Naime, Kaja je objavila video snimak iz automobila, pa je pokazala mamu koja je sedela na mestu vozača.

Majka Kaje Ostojić
Majka Kaje Ostojić, Foto: PrntScrn

Neverovatno je koliko njih dve liče, a mnogi su komentarisali da su kao sestre.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić je nedavno pričala o svojoj ćerki Nikolini, poslovnim planovima, ali i ljubavi sa Mateom Pavlovićem.

Kajina ćerka nedavno je napunila 18. godina, a rođendan je provela u bolnici, što je za pevačicu bio najgori priod u životu.

- U Srbiji sam već 4, 5 dana. U takvom sam haosu. Ove godine znamo svi kakav nam je bio mart, april, svima su nam ti meseci bili isti. Ove godine nemam nijednu lepu upomenu. Žao mi je što smo svi izgubili godinu dana, mogli smo svi mnogo stvari da uradimo, i finansijski smo u minusu. Ali najviše mi je žao što je moja ćerka proslavila 18. rođendan ali neće imati lepu uspomenu, bila je u bolnici. Ja sam tad bila van sebe i nisam se oglašavala. Ali posle kad su me pitali za njen 18. rođendan, rekla sam kroz šta smo prošli. Imala je mononukleozu. Ja sam je imala sa 3 godine, bila sam u bolnici i nisam znala šta mi je. Nju sam rodila sa nepunih 19 godina, a meni je termin za rođendan bio 11 septembar, moj rođendan, ali se rodila 28. avgusta - rekla je Kaja u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Šta je Kaja nedavno rekla o braku sa Mateom i bebi, čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Mnogi komentarišu da Kaja nikada nije lepše izgledala, a tome može da zahvali redukovanoj ishrani i redovnim treninzima.

Povezane vesti