Predrag Živković Tozovac
Printscreen
Predrag Živković Tozovac

Printscreen

Foto: Printscreen

On se povukao, a društvo mu pravi supruga Emilija - Mima koja je više od tri i po decenije u braku sa njim. Inače, Mima je dve decenije mlađa od njega!

Tozovac

E-stock

Foto: E-stock

- Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - rekao nam je ranije legendarni pevač, i otkrio da li postoji tajna za uspešan i srećan brak:

Predrag Živković Tozovac

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Prošao sam pola sveta, prošao sam muzički celi svet. Vrlo je teško. Čovek mora da bude i filozof i seljak i mehaničar i profesor ako je žensko i majka, ako je muško i otac i sve zajedno da sabere da postavi pitanje kako sam prošao kroz život. Pošto još nisam završio svoju priču, ne mogu da vam definitivno kažem kako sam prošao. Bilo je mnogo lepo, bilo je mnogo dobro, a bilo je i teško.

PROČITAJTE JOŠ: