Nataša Bekvalac
E-stock
Nataša Bekvalac

E-stock

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock

Nataša Bekvalac pre nekoliko godine napustila je Beograd i sa ćerkama Hanom i Katjom preselila se u rodni Novi Sad, kako bi tada bila blizu svojih roditelja koji su oduvek bili podrška u svemu. Ipak, početkom 2021. godinom, pevačica je donela novu odluku, shvatila je da definitivno ne želi više da živi na relaciji Beograd - Novi Sad.

- Ne živim na relaciji Novi Sad - Beograd. Sada smo u Beogradu i tako će ostati. Novi Sad je bio privremeno rešenje dok sam lizala svoje rane. Vratila sam se svojoj bazi i bila bliže roditeljima, jer sam smatrala da je u tom trenutku i periodu to bilo najbolje za mene i moju decu. Kada smo se sve oporavile, vratile smo se u prestonicu iz istih razloga - sa osmehom je rekla pevačica za jedan magazin, prenosi "Idj".

Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

Iako je ponovo u Beogradu, Nataša naglašava da se ništa nije promenilo i da su joj ćerke, roditelji, kao i sestre Dragana i Kristina sve.

- Moja deca, sestre i roditelji su najvrednije što u životu imam i beskrajno sam zahvalna na porodici. Samo ko sestre ima zna o kakvoj ljubavi je reč. One su moj najveći oslonac, snaga i pokretač - ponosno zaključuje Nataša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: