Igor Todorović
Mitar Mitrović
Igor Todorović
Igor Todorović, Foto: Mitar Mitrović

 

- Svaki zadatak, kada je u pitanju stilizovanje jednog čoveka, ozbiljan je i odgovoran bez obzira na to da li se radi o premijeru ili klijentu u ateljeu. Trudim se da kod svakoga pojedinačno ispoštujem osnove estetike, bez obzira na to o kome se radi - kaže Igor, koji pažljivo bira različite odevne komade, u zavisnosti od toga da li premijer ide na zvanični prijem, u posetu stranim državnicima ili posećuje neki od objekata po Srbiji.


Na pitanje da li Aleksandar Vučić sluša njegove savete ili voli da umeša prste u odabir garderobe, Todorović odgovora poput klijenta - politički.


- Moja saradnja sa Vučićem traje dugo, tako da je naš odnos izgrađen i imamo puno poverenje jedan u drugog - uz osmeh kaže stilista čije modele kupuje i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, koja je na reviju došla u pratnji nevenčanog supruga Vladimira Atanackovića, ali i Iva, bivša izabranica Dragana Đilasa, sa njihovom ćerkom.

 

 

Među zvanicama su se našle i Dijana, majka proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, pevačice Ana Bekuta i Tijana Dapčević, kreatorka Verica Rakočević, voditeljka Snežana Dakić, glumica Branka Pujić i mnoge druge dame koje su za sebe odabrale komade garderobe. Humanitarnoj reviji prisustvovao je i slavni automobilista Dušan Borković, koji je za svoju lepšu polovinu odabrao poklon.


- Srbija je vrlo estetski osvešćena, bez obzira na to što smo u nezavidnoj ekonomskoj situaciji. Razumevanje i sluh postoje, iako možda ponekad nema mogućnosti, ali generalno postoje žene koje kupuju i neguju takav stil - kaže Igor, koji je ostao veran svojoj omiljenoj plavoj boji, koja se često može videti i u stajlingu premijera.