Vlastimir Janković
printscreen
Vlastimir Janković

printscreen

Vlastimir Janković, Foto: printscreen

Vlastimir Janković, učesnik "Zvezda Granda", tvrdi da ga je žiri popularnog takmičenja ismevao tokom njegovog nastupa, navodno, zbog nošnje koju je imao na sebi.

- Na poslednjem snimanju emisije sam imao sam nošnju i smatram da sam zbog toga ispao u petom krugu. Žiriju je to, koliko sam primetio, jako smetalo, ali nisu hteli to da pokažu i zato nisu glasali. Doživeo sam uvrede, koje će, prema mojim pretpostavkama, iseći iz emisije - tvrdi Vlastimir za Srpski telegraf, pa nastavlja:

- Nazvao sam Tašketa (supruga pevačice Viki Miljković) odmah posle emisije i rekao sam mu da su mi tokom pevanja rekli da sam vampir, što smatram da je vređanje. Ja sam uvek pozitivan i ponašao sam se kao da se to nije ni dogodilo. Trudio sam se da me taj povik ne poremeti. Ponosim se time što sam nastupao u nošnji - rekao je Vlastimir.

Ubrzo je stigao odgovor od supruga Viki Miljković, Dragana Taškovića Tašketa koji je izneo da "Vlastimir laže, i da hoće pet minuta slave".

- Kada smo pričali, Vlastimir mi je rekao da je zadovoljan svojim nastupom i da je prošao dalje. Kratko smo pričali. Ne znam šta vam je rekao kada je kontaktirao sa vama, zato ni ne mogu da iznosim bilo kakve detalje, ali prema ovom što mi kažete, jasno mi je da Vlastimir laže i da hoće pet minuta slave.