ŽENA GA OPTUŽILA ZA JEZIVO NASILJE Pevač pušten iz pritvora, a ulazak u Srbiju mu je definitivno strogo zabranjen!

Da su me teretili za doživotnu ja ne bih pobegao iz Srbije koju volim kao svoju zemlju, tamo je moj život dobio smisao kad sam dobio Lanu. Zauvek ću poštovati ženu koja mi je dala najveći poklon u životu - rekao je pevač

Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Farma", Alen Muković, kog je nevenčana supruga Ana optužila za nasilje u porodici, navodno je oslobođen svih opužbi.

- Veliki sam protivnik svega toga, ako neko mrzi nasilje to sam ja - rekao je Muković i istakao da je nakon iznošenja svih dokaznih materijala doneta odluka o oslobađajućoj presudi.

Mukoviću je nakon optužbi nevenčane supruge određen pritvor, a pevač je nakon nako izlaska iz pritvora, gde je proveo 71 dan, otišao u Crnu Goru, dok mu je ulaz u Srbiju zabranjen.

- Dobio sam zabranu ulaska u Srbiju na 3 meseca, jer sam tu boravio neprijavljen. Da su me teretili za doživotnu ja ne bih pobegao iz Srbije koju volim kao svoju zemlju, tamo je moj život dobio smisao kad sam dobio Lanu. Zauvek ću poštovati ženu koja mi je dala najveći poklon u životu - rekao je pevač.

ODUZEO JE SEBI ŽIVOT U STANU GDE JE ŽIVEO SA DEVOJKOM Otkriveno šta je Momir Lukovac radio samo par sati pre nego što se ubio!

  • Korisnik: Nada
    21/04/2021 - 15:01
    Prvo prebijes zenu a onda se foliras ! Ma mars tamo odakle si i dosao a Srbija bi takvima trebala zabraniti ulazak na svoju teritoriju do kraja zivota jer i mi imamo slicne nasilnike ! Jeftino si jos i prosao !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA