Maja Nikolić
printscreen
Maja Nikolić

printscreen

Maja Nikolić, Foto: printscreen

Pevačica i rijaliti zvezda Maja Nikolić izjavila je da je korona stigla u pravo vreme, poželevši da traje još 100 godina, što je naišlo na oštre osude njenih kolega.

- Ova korona je dobra jer će 99 odsto estrade da nestane. Otići će najviše onih koji ne znaju da pevaju i na kraju će ostati samo kvalitet - navodno je rekla između ostalog za medije.

Na Majine reči oštro je reagovala pevačica Zlata Petrović.

Maju privatno volim i draga mi je, ali da poželite da korona opstane još 100 godina, a znamo kakve je nevolje donela celom svetu, van pameti je. Ako želi smrt za 99 odsto kolega, onda želi i smrt celom svetu. Takvu glupost samo Maja može da kaže - prokomentarisala je Zlata.

Zlata Petrović

Masanori Jošida/Alo!

Zlata Petrović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Majin rijaliti prijatelj, Žika iz grupe ''Zana'' veruje da se pevačica šalila.

Smatram da je ogorčena situacijom na estradi koja je preplavljena lošim izvođačima, i po tom pitanju je i razumem. Nije ona nikome poželela smrt, već nestanak sa scene. Maja je Maja, ona ume tako da lane, pa da ostane živa - rekao je Žika iz grupe „Zana”.

Žika Zana

Goran Srdanov

Žika Zana, Foto: Goran Srdanov

Sa druge strane, Goca Božinovska razume Majino ogorčenje stanjem na estradi, ali joj poručuje da svakome može da se desi da dobije koronu.

Uh, to je veoma teška izjava. Mislim da je to pre rekla iz šale. Neću se složiti sa njenom izjavom, ali svako ima pravo da kaže šta misli. I Maja je deo estrade, dakle, može i njoj da se desi da je zakači korona - dodala je Božinovska.

Goca Božinovska

YouTube/Printscreen

Goca Božinovska, Foto: YouTube/Printscreen

Dok je Zorica Marković imala razumevanja za Majin stav.

Maja ume da pretera u izjavama, jer ima dugačak jezik, ali mislim da nije mislila na istrebljenje bukvalno. Njena izjava se više odnosi na one muzičare koji ne vrede, ali im ne želi smrt, nego samo da se maknu sa scene. Tu se slažem sa njom. Nije Maja toliko zla da bi se njena izjava shvatila doslovno, verujte - kaže Zorica.

Zorica Marković

YouTube/Printscreen

Zorica Marković, Foto: YouTube/Printscreen

Sa druge strane, Goca Lazarević se ne slaže s Nikolićevom.

Ko smo mi da određujemo koga će narod da voli? Narod određuje ko će da opstane na estradi. Nikome ne treba želeti ništa loše, jer kao bumerang može da ti se vrati - oštro je prokomentarisala Goca.

Goca Lazarević

Alo.rs/ Masanori Jošida

Goca Lazarević, Foto: Alo.rs/ Masanori Jošida

A ni Hasan Dudić nije ostao imun na pevačicinu opasku.

- Veliki sam prijatelj sa Majom, ali ona ume da lupi, pa da ostane živa. Verujem da nije ništa zlonamerno mislila. Ne slažem se sa njenom izjavom, mislim da je preterala, ali isto tako mogu reći da je razumem - zaključio je Dudić.

Hasan Dudić

Alo!/Ana Paunković

Hasan Dudić, Foto: Alo!/Ana Paunković

Saznajte OVDE koja pevačica ima novog dečka.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Nada

13.01.2021 17:05

Nebih se slozila sa komentarom da narod bira ko ce opstati na Estradi - da jednim delom a drugim delom i novac igra ulogu kao i to ako je neka dobra riba da bi se mocnici omrsili. U Srbili je svaki peti deo "Estrade" pevaju po supama, buvarama, Romskim svadbama , vasarima i onda su ? Cast izuzetcima ali se zna kako su i oni slavu stekli - cistka je dobra ali ne zbog Korone !

Jovan

14.01.2021 19:19

Za mene iritantnije osobe od Maje Nikolić ne pistoji sama pojava sa onim ,,buljavim" očima bezobrazna a pamet je popila,,celom svetu odvratna zadnji put je komentarišem!