KRVAV DOGAĐAJ U UŽICU Pevačica Ana Stanić pogođena flašom u glavu, pa hitno hospitalizovana: Ono što je nosila na sebi nije pomoglo!

Karijera prožeta slavnim i neslavnim momentima...

Ana Stanić
Foto: YouTube/printscreen

Javne ličnosti neretko imaju svoje rituale pred koncerte, predstave i utakmice, a imaju i "srećne predmete" koje nose sa sobom - ili na sebi - pred važne događaje.

Međutim, od svega do sada poznatog, što poznati nose za sreću, Ana Stanić definitivno je najzanimljivija, pošto je svojevremeno za "Alo" priznala da već 20 godina na nastupima nosi isti donji veš.

Ana Stanić
Foto: Screenshoot Instagram

- Preko 20 godina, ali ih nosim samo na koncertima. Fascinantno je da su čitave! Crvene su, sa srcem - rekla je jednom prilikom Ana kroz smeh. 

Dugogodišnja karijera šarmantne pevačice bila je ispunjena brojnim situacijama, a nedavno se pronela vest o njenom razvodu koju je pevačica oštro demantovala (detaljnije OVDE). Među negativne situacije koje je Stanićeva preživela ubraja se i incident na koncertu u Užicu, davne 2007. godine, kada joj njena veš-amajlija nije pomogla.

Ana Stanić
Foto: Instagram/printscreen

Na javnom dočeku Nove godine, tokom svog koncerta na glavnom užičkog trgu, pevačica Ana Stanić pogođena je u glavu, najverovatnije, manjom pivskom flašom. Nekoliko minuta pred ponoć, pred sam kraj koncerta, neko iz publike je Stanićku pogodio pivskom flašom od 0,33 litra i zadao joj lakše povrede, nakon čega je ona prekinula koncert.

- Ana Stanić je zadobila povredu glave, odnosno rasekotinu na čelu, koja je sanirana sa tri kopče, nakon čega je otpuštena iz bolnice - rekla je tada Danijela Vasiljević, PR užičkog Zdravstvenog centra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝔸𝕟𝕒 𝕊𝕥𝕒𝕟𝕚𝕔 (@ana1stanic) on

Izražavajući žaljenje zbog ovog događaja, Branko Popović, užički reditelj, koji je bio zadužen za organizaciju programa javnog dočeka, naveo je da je Stanićka bila sjajno raspoložena i da je doprinela odličnoj atmosferi na koncertu, kojem je prisustvovalo nekoliko hiljda Užičana, ali da su slavlje pokvarili pijani i necivilizovani pojedinci.

Ana Stanić
Foto: Instagram/printscreen

- Sve se dogodilo veoma brzo i pri kraju koncerta. Ipak pouzdano ne znamo šta se dogodilo, jer su svetla bila prigušena, ali se sumnja da je Ana pogođena manjom pivskom flašom. Sve je prijavljeno policiji i oni su pokrenuli istragu - rekao je Popović, i dodao da se takvo nešto u Užicu nikada nije desilo.

Danas, više od 13 godina nakon nezgode, Ana Stanić sigurno korača stazama estradnog neba, a mora se i priznati da izgleda nikada bolje.

Povezane vesti