SANJU JE TAKSISTA NAPAO NOŽEM, A MEDIJI PROGLASILI MRTVOM Pevačica čiji se hit "Mlađi" i danas peva, posle duge ilegale progovorila o tračevima, ali i borbi za potomstvo!

Pevačica koja je zapalila domaću muzičku scenu hitom "Mlađi", oglasila se nakon duže medijske pauze - progovorila o skandalima koji su je pratili i borbi za potomstvo

Sanja Maletić
Sanja Maletić, Foto: Alo.rs

Pevačica Sanja Maletić svoju popularnost stekla je veoma rano, napravila je bum na estradnom nebu posle svog prvog albuma kada je imala 25. godina.

Nizala je hitove, među kojima je najslušaniji bio "Mlađi", a uporedo s popularnošću, pratili su je i neverovatni događaji.

Na pojedinim portalima se pre nekoliko godina pojavila vest da je preminula, a doživela je i da je taksista napadne nožem. Sada je o ovome, povlačenju sa scene i zdravstvenim problemima, progovorila nakon duže medijske pauze:

- Svakog normalnog čoveka pogode neistine i ružni komentari. 'Vratite stid u javni život. Stid je vrlo važan''! Neprijatnih vesti uvek ima, samo što se nikada nisam naučila da ih primim bez emocije. Što se tiče prve, reč je o nekom portalu na kome je do sada izginulo pola estrade. A u drugom slučaju je policija odlično odradila svoj posao i počinioc je procesuiran. Hvala im. Što se tiče pretnji po društvenim mrežama, mogu reći da sam do sada bila pošteđena ružnih iskustava.

Sanja nije krila da se godinama trudi da postane majka, ali da je bolest štitne žlezde sprečila u ostvarivanju u najvažnijoj ulozi.

- Ova tema jeste osetljiva ali dok god je pitanje na tu temu pristojno sama tema nije neprijatna. Imala sam u planu da idem u Prag na veštačku oplodnju. ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike koja mi u tom momentu nije bila dobra. Teška je to bolest . Kada još dobiješ i autoimunu bolest Hašimoto gratis , onda tek postaje zanimljivo. Borba je svakodnevna i nema pauze. Menjam se kao i svi mi. Dobila sam koji kilogram više ali ne muči me. Ako je išta dobro donela ova prinudna pauza u mom poslu to je da se u zdravstvenom smislu osećam bolje. Odmorna sam - istiće pevačica.

U kojoj pozorišnoj predstavi je Sanja dobila ulogu, čitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Sanja je jedno vreme bila vodeća pevačica na našoj domaćoj sceni.

Povezane vesti