AKO ZAVRŠI ZA 5 MINUTA TO JE TO! Pevačica koja se bavi prostitucijom otkrila koji sve moćnici dolaze kod nje, a za sat vremena uzme i do tri prosečne plate u Srbiji!

Nova šok izjava transrodne Elektre!

Transrodna pevačica Elektra Elit, koja je javno otkrila da se bavi prostitucijom, ne prestaje da šokira javnost.

Naime, ona bez pardona iznosi detalje svog posla, a sada je sve ostavila bez teksta kada je progovorila i o cenama seksusalnih usluga.

- Ja radim u Švajcarskoj, i prostitutke plaćaju porez jer se ne zna koliko su zaradile. Ja sam za uvođenje legalizacije prostitucije u našoj zemlji. Sada nije moguća prostitucija tamo zbog korone, ali tamo mi država 80 odsto mojih prihoda plaća mi kao platu. Kreditiranje su sada dali svakoj prostituciji po 10, 15.000 evra. Ima milion mogućnosti. Gledaju te kao da radiš bilo koji drugi posao. Nije moralno, a svi završe kod prostitutki, to je problem kod nas - pričala je Elektra i dodala:

Elektra Elite
Elektra Elite, Foto: Privatna arhiva

- Kod mene u Švajcarskoj dolaze sportisti, političari, običan narod... Par poznatih fudbalera je bilo kod mene, ali ne volim da pričam o imenima. Postoji diskrecija, zbog toga ja imam toliko klijenata. Trenutno na Balkanu imamo dosta prostitucije, sve četiri vrste prostitucije. Ženska je najeftinija. Sat je kod mene 400 do 1.000 franaka, odnosno oko 900 evra. Ako je završio za 5 minuta, to je to - rekla je Elektra u jutranjem programu, koja svoje usluge pruža u Švajcarskoj.

Ovo je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su bili šokirani njenim izjavama. Oni su takođe dodali da osuđuju to što se dozvoljava da ona javno priča o tome.

Prva fotografija luksuznog stana Saše Popovića u Hrvatskoj, ovaj komad raja na samoj obali platio je 300.000 evra! Više o tome OVDE.

Povezane vesti