ŠUŠKALO SE DA GA JE VARALA! Pitali smo Ljubu Perućicu šta sada misli o Aleksandri Prijović, niko nije očekivao ovakav odgovor!

Njihova veza je i danas top priča

Kako se spekulisalo 2015, glavni razlog raskida Ljubomira Perućice  i Aleksandre Prijović bila je navodna prevara, tačnije pevač je u telefonu svoje drage našao SMS prepiske sa drugim muškarcima. Iako o tome nikada nisu želeli javno da govore, svako je u međuvremenu našao svoju sreću.

Ekskluzivno za Alo!, Ljuba je otkrio u kakvim je odnosima danas sa bivšom.

- Kao i sa svim kolegama, tako sam i sa Aleksandrom Prijović u dobrim odnosima. Kada god se vidimo, mi se javimo jedno drugom, popričamo. Uvek se obradujem kada je sretnem negde. Mi se obično ne vidimo dugo, ali kad se vidimo razgovaramo o mnogim temama. Kao i sa bilo kim od mojih kolega sa kojima sam u dobrim odnosima, tako je i sa njom - otkriva nam Ljuba.

Ljuba Perućica
Ljuba Perućica, Foto: Ata images

Na pitanje da li bi voleo da ukrste glasove jednog dana, kaže:

- Zašto da ne. Kada bi se poklopila prava pesma u pravom momentu, ne vidim nikakav problem zašto ne bi došlo do saradnje. Mislim da bi to bio pun pogodak. Ona je jako uspešna u svom poslu, ima dobre pesme, e sad, kada bi se našla neka adekvatna numera, možda i dođe do saradnje, nikad se ne zna - rekao je on za Alo!.

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica pre šest godina bili su u ljubavnoj vezi, ludo su se voleli, ali zbog spleta okolnosti i priča o neverstvu, ova veza im nije bila suđena. Aleksandra je danas u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, dok se Ljuba oženio s voditeljkom Katarinom Kolozeus. Posle nekoliko godina od njihovog raskida, oni su ostali u dobrim odnosima.

Pogledajte OVDE fotografiju staru nekoliko decenija, na njoj su Viki Miljković i Taške na dan njihovog venčanja, niko nije ostao ravnodušan.

Povezane vesti

  • Korisnik: borko
    04/05/2021 - 08:52
    Prija i kum njen ne mogu sakriti nista . Sve se vidi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA