Tanja Savić
Rajko Ristić/Alo!
Tanja Savić

Rajko Ristić/Alo!

Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

On, prema saznanjima Kurira, smatra da je deci mesto s njim u zemlji kengura i na sve načine pokušava da slučaj preokrene u svoju korist. Prema rečima našeg sagovornika bliskog Jovančeviću, on ne može da se pomiri s tim da Tanja odvede decu, jer je uveren da je mališanima mesto s njim u Gold Koustu, jer tamo imaju bolje uslove za život.

Zato je sa svojim advokatima odlučio da nastavi borbu i da pokuša pošto-poto da zadrži dečake uz sebe. Tanja još uvek nije upoznata s tim da je Jovančević uložio žalbu, ali će joj uskoro i to biti predočeno.

Podsetimo, pevačica je godinu dana bila razdvojena od dece, koju je Dušan, prema njenim tvrdnjama, bez saglasnosti odveo na drugi kraj sveta. Zato je podnela tužbu, a sud je početkom marta presudio u njenu korist da može da vrati decu u našu zemlju.

Ona čeka da se ispune svi uslovi da krene na put, a ukoliko sud usvoji Dušanovu žalbu, može da dođe do preokreta u ovom slučaju. Inače, ova odluka ne znači da je pevačica dobila starateljstvo, već samo mogućnost da bude sa svojim sinovima u svojoj državi. Ročište za određivanje starateljstva najverovatnije će se voditi u Srbiji, što Jovančeviću ne odgovara.

Inače, Dušan izbegava da se oglašava za srpske medije, ali je u novembru prošle godine u svom obraćanju svu krivicu prebacio na svoju ženu.

- Tanja gradi svoju popularnost i karijeru na osnovu laži. Dosta sam trpeo zlostavljanje, maltretiranje, psovke, uvrede, čak i pretnje ubistvom, prebijanjem nogu i ruku. Dosta sam i ja ćutao. Deca i ne pitaju za mamu. Na početku su je zvali da dođe, ona ih je stalno lagala i deca su to osetila. Prvo im je govorila da ne može zbog posla, onda zbog korone, da nema aviona, a mi smo joj sve nudili odavde. Rekla je da ako dođe u Australiju, da će roditelji da je se odreknu - ispričao je tada Dušan za Pink.