ALO! PAPARACO Popularna pevačica drastično izgubila na kilaži, Milica Todorović neprepoznatljiva (VIDEO)

Čini se da pandemija koronavirusa nije samo uticala na džep popularnih estradnjaka, već i na kilažu!

Jedna od njih doskoro je bila i Milica Todorović, koja je u proteklih godinu dana nabacila koji kilogram viška, ali kako se čini, mlada pevačica je odnedavno rešena da se vrati na staro i ponovo bude jedna od najzgodnijih pevačica mlađe garde.

Paparaco „Alo!“ fotografisao je Milicu pred početak snimanja jedne emisije, a svima je jasno da je njeno telo pretrpelo drastične promene nabolje. Kako nam je rekao izvor blizak pevačici, ona je za nekoliko meseci uspela da smrša fenomenalnih 15 kilograma, a sudeći po fotografijama rezultat je vidljiv golim okom.

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: A.N.

- Kao i većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, rešila je da leto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspela - ispričao je izvor.

Milica Todorović
Milica Todorović, Foto: printscreen/instagram

Kako smo saznali, Todorovićeva je već četiri meseca na specijalnom režimu ishrane. Smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou. Uza sve to redovno i naporno trenira, što često možemo da vidimo na njenim društvenim mrežama na kojima objavljuje kratke video-klipove svojih treninga. 

Pogledajte OVDE  Đani otputovao sa suprugom u čistu egzotiku, ovako se baškare Trajkovići, Slađa u kupaćem kostimu odnela pobedu.

Povezane vesti