Tanja Savić
Printscreen/KlikPink

A to ju je izgleda mnogo potreslo pa se povukla iz javnosti i, i kako kažu njeni prijatelji, nikome se ne javlja zbog čega su mnogi zabrinuti:

- Danima pokušavam da je dobijem zbog nekog dogovora oko posla, ali ona se ne javlja, ni meni, a i neki naši prijatelji su mi rekli da je slična situacija i sa njima. Pisali smo joj i na društvenim mrežama, ali ona poruke samo pogleda, ali na njih ne odgovara. Ne znamo šta joj je, da li je ljuta ili u čemu je problem. Brinemo se za nju - rekao je jedan Tanjin kolega, koji je insistirao na anonimnosti, a kom se do sada uvek javljala i odgovarala na poruke i pozive.

Zbog čega se Savićeva povukla u sebe, niko ne zna. Pevačica je zatvorena u stanu u Smederevu odakle povremeno objavi poneki snimak.

Podsećanja radi, Tanja već godinu dana vodi bitku sa suprugom Dušanom Jovančevićem koji je odveo sinove u Australiju, a pevačica je sada dobila potvrdu od tamošnjeg suda da može da dođe po decu kako bi ih odvela u Srbiju. Međutim, Dušan je sada uložio žalbu, a Savićeva će morati da sačeka i zbog situacije sa pandemijom korona virusa.