Tanja Savić - sa suprugom Dušanom
Alo! Rajko Ristić

- Od kada je počela da se vodi borba oko starateljstva, Dušan ne bira sredstva! Ucenjuje Tanju čime stigne, ali ona nije ni sanjala da će je otac njenih sinova uceniti i snimkom intimnog odnosa. Naime, navodno postoji snimak na kom su Dušan i Tanja intimni. Tanja kaže da ne zna da snimak postoji, ali ne isključuje mogućnost da je tajno snimaom - počinje izvor Stara.

- Kada je presuđeno u njenu korist, Dušan je jednom njihovom zajedničkom prijatelju rekao da će da uloži žalbu i da će snimak na kom sa Tanjom ima s**s priložiti sudu, ali i dati medijima, kako bi dokazao da ona nije dobra majka. On je uz to naveo i kako je nabavio dokaze da mu je Tanja bila neverna u braku - priča izvor i dodaje:

Tanja Savić Dušan Jovančević

Alo!/R.Ristić

Tanja Savić Dušan Jovančević, Foto: Alo!/R.Ristić

- Taj prijatelj je odmah pozvao Tanju i rekao joj šta mu je Dušan ispričao. Međutim, ona je odmah rekla da mu neće dozvoliti da se na taj način bori za sinove. Napomenula je da dokaze da ga je varala u braku sigurno nema, i da, i ako nešto postoji, da je to on sam montirao, a za snimak s**sa nije sigurna, tačnije ne sme da tvrdi, jer postoji šansa da je tajno snimao. To je još više frapiralo, jer ne može da veruje na šta je on sve spreman - kaže i nastavlja:

- Tanja je ceo slučaj prijavila policiji, odmah se našla sa svojim advokatom i protiv Dušana podnela tužbu, a za svedoka je predložila tog prijatelja koji poseduje snimak razgovora. Koliko sam upućen, sada se čeka odluka na koji način će Tanja preuzeti decu - završava izvor za gore pomenuti list.

Komentari (2)

Nada

29.04.2021 10:12

Pa sta i ako postoji neki snimak pa ona mu je bila zena - ja da sam na Tanjinom mestu bolelo bi me uvo - frka dodje , frka i prodje . Bitno je da ti vratis decu a on da bude na interpolovoj poternici i kraj price ! I Dara bubamara pa i Karleusa su to prosle i sta ?

Nena

29.04.2021 11:57

@Nada - Neka pokaže time će dokazati kakva je ološ.Severina ima video s bivšim dečkom pa hoće Muškarci vrat da polome za njom.Sto znači bices traženija.Zato glavu visoko a dzukela neka traži drugu žrtvu da učenju je, muči i Kasirka.