KSENIJA BUJIŠIĆ
Screenshot Instagram
KSENIJA BUJIŠIĆ

Screenshot Instagram

KSENIJA BUJIŠIĆ , Foto: Screenshot Instagram

- Novi projekat je za mene potpuna promena, ne samo u profesionalnom nego i u životnom smislu. Doskoro sam živela tako što sam sa poslom bila gotova u 11 sati. Rad na jutarnjem programu iziskuje skroz drugačiju organizaciju života - istakla je nekadašnja voditeljka vremenske prognoze koja je odnedavno posvećena programu koji se emituje u kasnim večernjim časovima.

Ksenija Bujišić

Printscreen

Ksenija Bujišić, Foto: Printscreen

- Neobično mi je da se sa posla vraćam kasno uveče, a do pre neki dan sam u to doba odlazila u krevet. Nezgodno je imati dete i poslom biti vezan tokom popodneva i noći, ali imam tu sreću da moj muž razume moju profesiju i pomaže mi. Nije mu strano da ostaje sa Lorom, jer je Miljan upravo taj koji ju je čuvao otpočetka, pošto sam se ja na posao vratila svega dva meseca posle porođaja.

Osim supruga, Kseniji pomažu i članovi porodice.

- Ne mogu a da ne spomenem i moje roditelje i mlađeg brata koji su mi stalno na raspolaganju i uživaju sa Lorom. Porodica mi je najveća podrška i ne bih bila tu gde jesam danas da oni ne stoje iza mene. Jako sam vezana i za mamu i za tatu, a sve njihove kvalitete sam shvatila otkad sam i ja postala majka - dodala je Bujišićeva.

BONUS VIDEO: