Poznati u Đaku
Petar Marković
Poznati u Đaku

Petar Marković

Poznati sportisti u "Đaku", Foto: Petar Marković

Da se trendovi i te kako moraju ispratiti, još jednom su dokazale naše VIP ličnosti, koje su se u velikom broju okupile na promociji održanoj u tržnom centru Delta City, u luksuzno opremljenom prostoru multi brend radnje Đak sport.

Iako nismo navikli naše poznate ličnosti vidimo u kežual stajlinzima, zahvaljujući voditelju i modnom guruu Bošku Jakovljeviću i njegovom kolegi, stilisti Stefanu Orliću, za veliki broj posetilaca poznate multi brend radnje, ovo je bilo prijatno iznenađenje.

Pevačice Anabela Atijas, Tijana Dapčević, Nevena Božović, Ivana Jordan i voditeljka Marija Lazić otkrile su da obožavaju sportsku garderobu, te da je dolazak u Đakovu radnju kao poseta Diznilendu.

Dok su pevač Željko Vasić i glumac Miki Damjanović priznali da im je udobnost i kvalitet na prvom mestu, te da je multi brend radnja Đak, idealno mesto za svakog muškarca koji voli sportsku garderobu.

 

Modni stilista Stefan Orlić pokazao je inovativnost, pa je tako stilizovao četiri lutke novim kolekcijama poznatih brendova Hummel, Nike i Adidas, a posvetio se i odabiru stajlinga za pop pevačicu Anabelu Atijas, koja je dokazala da i nakon tri porođaja, žena može fenomenalno da izgleda u četvrtoj deceniji života.

Boško Jakovljević transformisao je preostale VIP posetioce, koji su bili oduševljeni stajlingom.

- Dopadala mi se Boškova ideja da budem drugačija, a posebno sam zadovoljna kako je radnja opremljena. Dokazali smo da i u sportskoj garderobi može odlilčno da se izgleda – rekla je Tijana Dapčević.

Osetite proleće zahvaljujući Đaku sportui posetite njihove radnje, gde možete kupiti najnoviju kolekciju najpoznatijih sportskih brendova.