Vanja Lakatoš
Promo
Vanja Lakatoš

Promo

Foto: Promo

Poznati pevač oduševio publiku novom pesmom i spotom!

Vanja Lakatoš

Promo

Foto: Promo

Vanja Lakatoš je srpski vokalni solista vojvođanske tamburaške muzike, istaknuti pop – folk pevač koji je prepoznatljivost stekao hitovima „Ne verujem ljudima“, „Znaš da volim Te“, „Zakleli se“, „Tornado“ ... Njegov duet sa Aleksandrom Bursać u pesmi „Znaš da volim te“ naišao je pozitivne kritike muzičkih stručnjaka i veliku slušanost kod publike u Srbiji i širom sveta.

Ovaj mladi umetnik koji je stekao enormnu popularnost pesmama koje je objavljivao u solističkoj karijeri, iste promovisao na evropskim turnejama poslednjih godina, pre nekoliko dana premijerno je predstavio novu pesmu „Ljubav za ljubav“ i spot putem kog je želeo da prenese iskrenost interpretatorske emocije kojom se obraća i umetničku jednostavnost. Tekst pesme napisao je Milan Miletić, komponovao i aranžirao Saša Nikolić. Na društvenim mrežama i muzičkim portalima, pozitivne reakcije slušalaca ukazuju na to da će ova numera biti u vrhu slušanih pesama u sezoni, potom godini!

Vanja Lakatoš

Promo

Foto: Promo

„Veoma sam srećan i zahvalan svojoj publici na dugogodišnjem poverenju i podršci! Privilegija je steći iskrenu publiku koja već na prve taktove reaguje gromoglasnim aplauzima. U pesmu „Ljubav za ljubav“ uložili smo mnogo energije, truda i elana kako bismo se približili svim generacijama, zaista nastojeći da prenesemo emocije. Zahvalan sam svom timu saradnika kao i medijima na svesrdnom ohrabrenju. S obzirom na to da pesma predstavlja baladu o ljubavi, verujem da će nastaviti putem do srca slušalaca.“ Izjavio je vidno raspoložen Vanja Lakatoš, pop umetnik i dobitnik Oskara popularnosti za ostvarene rezultate u minulom periodu!