Dragan Krstić Crni
Printscreen/Youtube
Dragan Krstić Crni

Printscreen/Youtube

Dragan Krstić Crni, Foto: Printscreen/Youtube

Dragan Krstić Crni pojavio se na domaćoj muzičkoj sceni krajem devedesetih, a prva poznatija pesma “Sto ću čaša polomiti” našla je put do srca publike.

Dragan je bio i ostao prepoznatljiv po crnoj marami, bez koje nije mogao da prođe nijedan nastup. Ipak, jedna pesma, vinula ga je u nebesa, u pitanju je hit “Kaži važi”.

Posle ovog hita, Crni je snimao do 2006. godine, a onda se povukao iz javnog života.

Posle mnogo godina, pojavio se u emisiji “Grand magazin”, gde je izneo neke detalje koji do sada nisu poznati javnosti.

Iako gaji veliko poštovanje prema svom muzičkom idolu, i u nekoliko navrata imao je priliku da zapeva sa njim, Crni ističe kako nikada nije razmišljao o zajedničkom duetu.

Dragan Krstić Crni

Printscreen/Youtube

Dragan Krstić Crni, Foto: Printscreen/Youtube

- Kada se Šaban spomene to je jedno klanjanje i to je neka ljubav prema njemu i tom glasu i pevanju. Na nekoliko svadbi sam pevao sa njim što mi je bila čast i sve dok postoji ova zemlja trajaće i njegove pesme - ispričao je pevač u gorepomenutoj emisiji dodajući kako se za neke poteze u svojoj karijeri ipak kaje.

- Dosta sam dueta uradio, za neke se i kajem. Eto, svi mi nekad ne odlučujemo sami. U tom momentu neko nam kaže ajde što da ne i ti pristaneš. Za jedan duet se kajem…to je dobra pesma, ali ne bih da imenujem - objasnio je Crni.