LJUDI ME GLEDAJU KROZ MAMIN USPEH! Prelepa voditeljka Sara Mia Jokić progovorila o odnosu sa Leom i istakla šta je najviše muči na javnoj sceni (FOTO)

Sara ne krije da joj je majka najveća podrška u svemu, mlada voditeljka je otkrila kakav odnos ima sa Leom i tom prilikom joj uputila dirljive reči

Sara Mia Jokić
Sara Mia Jokić, Foto: Privatna arhiva

Nasledica popularne voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić zbog svog atraktivnog izgleda i te kako privlači pažnju javnosti.

Sara je zaposlena na istoj televiziji na kojoj radi i njena majka, a savršenu liniju na kojoj mladoj voditeljki zavide sve dame, održava u teretani. Sara je nedavno proslavila svoj rođendan, a pored toga ona je poslednjih dana veoma popularna u medijima jer kako saznajemo Marko Jarić je bacio oko na zanosnu plavušu.

Sara Mia Jokić
Sara Mia Jokić, Foto: Privatna arhiva

Budući da Jarić i Sara Mia imaju dosta zajedničkih prijatelja, neke od njih je već kontaktirao, sa željom da ga upoznaju sa mladom voditeljkom.

- Raspitivao se da li je slobodna, da li ima dečka, simpatiju, gde izlazi, šta voli, koliko ima godina... Bukvalno ga sve vezano za nju interesuje, pa tako i kakvo mišljenje ona ima o njemu - ispričao je za "Alo!" izvor.

Sara ne krije da joj je majka najveća podrška u svemu, mlada voditeljka je otkrila kakav odnos ima sa Leom i tom prilikom joj uputila dirljive reči:

Sara Mia Jokić
Sara Mia Jokić, Foto: PrntScrn

Njeni instagram prijatelji su je pitali, kakva je njena majka privatno, a Sara im je dala opširan odgovor.

Šok transformaciju Tijane Ajfon kojom je danas uznenadila mnoge, pogledajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: sneg
  03/03/2021 - 19:06
  Lepa devojka, samo se nadam da nema glas kao majka
  • jana @sneg
   04/03/2021 - 09:30
   A koji je mamin uspeh .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA