Lidija Vukićević
printscreen/instagram
Lidija Vukićević

printscreen/instagram

Lidija Vukićević, Foto: printscreen/instagram

Glumica Lidija Vukićević (58) može da stane na crrtu mnogo mlađim damama, a ovog puta sa pratiocima je podelila fotografiju na kojoj na sebi ima samo peškirić.

Naime, Lidija se fotografisala u kupatilu, a njene duge, vitke noge su u prvom planu. Kosa joj je umotana u peškir, drugim peškirom je sebe prekrila, a na ovo izazovno izdanje dobila je brojne komplimente.

S obzirom na to da Lidija izgleda veoma atraktivno, ona je za sve žene imala jasnu poruku kada je u pitanju lepota kod svake žene.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

- Mislim da je sve iz glave. Ženu čini njena misao, to je meni prevashodno. Onog trenutka kada žena odustane od sebe, kada više ne bude malo provokativna, koketna, tada gubi svoj sjaj. Neka divna rečenica mi je ostala u sećanju „Koliko bismo bili stari, kada ne bismo znali koliko godina imamo“. Treba da slušamo sebe iznutra i tako da se ponašamo. Ne mogu da slušam ljude oko sebe koji su polumrtvi, a broj godina im je odredio da odustanu od života. Meni takvi ljudi u mojoj okolini nisu potrebni. Imate mlade ljude koji se sa 28 godina ponašaju kao da imaju 88 godina. Znam ljude koji su se opteretili svojim godinama, to je jedno odustajanje i predavanje svemu što nam stane na put. Mnogo je lakše da se kuka, nego da se ide napred i da imaš hrabrost kako da se suočiš sa svojim životom - rekla je ona za "Blic".

Pročitajte još

Komentari (1)

Miki

26.02.2021 09:45

Baš se blamira po stare dane .