ISPLIVALA SCENA UBISTVA ŽELJKA RAŽNATOVIĆA ARKANA Prošlo je 20 godina od tragičnog događaja! (VIDEO)

Ekranizovan poslednji trenuci života žestokog momka...

Arkan, Ceca
Arkan, Ceca, Foto: Screenshoot, Dejan Briza

Ulogu antiheroja Tigra, inspirisanu Željkom Ražnatovićem, koji će u prvoj epizodi serije "Klan" biti svirepo ubijen će tumačiti glumac Petar Benčina.

- Benčina igra mafijaša koji u prvoj epizodi sa ženom dolazi u jedan hotel u Beogradu. Dok njegova supruga razgleda garderobu u buticima, Tigra surovo likvidiraju. U toj sceni su mnogi prepoznali Cecu i Arkana, iako se njihovi likovi u seriji pojavljuju pod drugim imenima – otkriva izvor blizak producentima i dodaje da je reč o veoma intrigantnoj temi.

Izvor kaže da Arkanova smrt i dan-danas veoma zanima javnost, iako je od tada prošlo više od 20 godina.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina)

- Do sada se nijedan film niti serija nisu bavili tim ubistvom, pa nam je bilo zanimljivo da napravimo rekonstrukciju čitavog događaja i ubacimo je u seriju - rečeno je.

OVDE pogledajte skrhanu Cecu na Džejevoj sahrani.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

  • Korisnik: gaga
    18/12/2020 - 13:12
    Ubijena je porodica brata njegive zene i pas cak Zato he pobegla u inostranstvo i prepusila ga Ceci
  • Korisnik: jadnici
    18/12/2020 - 12:38
    On nije žestoki momak on je odrastao sa mnom i Garić Draganom. Krao je još kao klinac, otimao, provaljivao, razbojničke krađe, silovao, ubijao, prodavao za zlato oružije prvim susjedima, o njemu film, svašta. Njegov jedini nadimak ne znate, a snimate, p fuj. Otac jeste bio vojno lice, ali pilot ne, pio i rasturio porodicu. Kakav Stane Dolanc. Kao i svi kriminalci povremeno radio prljave poslove za DB, kao i svi krimosi, o svom trošku.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA