Radojka se skinula pa pokazala čija dva imena ima istetovirana preko celih leđa, mladi Toni joj omogućio da obiđe ceo svet, ali za njega nema mesta (FOTO)

Pevačica se obukla u crno, družila se sa Tonijem, a potom i otkrila dve tetovaže na leđima. Dara je urezala ime sina Konstantina koje je u srcu sa krunom i ukrašeno ružama, ali i pokojne majke Milice

Dara Bubamara sa svojim mlađim izabranikom otišla je u Dubai gde uživa u luksuzu, a sada se i razgolitila i pokazala šta nosi na leđima.

Pevačica se obukla u crno, družila se sa Tonijem, a potom i otkrila dve tetovaže na leđima. Dara je urezala ime sina Konstantina koje je u srcu sa krunom i ukrašeno ružama, ali i pokojne majke Milice.

Dara Bubamara
Dara Bubamara, Foto: PrntScrn

Pevačica je jednom prilikom otkrila koliko je patila kada joj je majka preminula.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

- Kada me pitaju da li si nekada tužna, e to je jedino kada se setim svoje majke. Jedini šok i problem u mojoj karijeri to je kada sam izgubila majku. Ona mi jedino nedostaje - rekla je pevačica tada.

Zbog koje fotografije Daru ne prestaju da prozivaju da je preterala sa fotošopom, pogledajte OVDE, Bubamara promenila lični opis.

Povezane vesti