Naxi žurka
Promo
Naxi žurka

Promo

Foto: Promo

Poslednje u nizu koje su ovu nameru ostvarile su pevačica Sara Jovanović i njena najbolja prijateljica influenserka Dunja Jovanić, ali umesto da publici pokažu svoju kreativnost, njih dve su samo ukrale tuđu ideju i predstavile je kao svoju. 

Naime, emisija „JoJo na točkovima“ koja se emituje na jednoj kablovskoj televiziji po konceptu je potpuno indentična emisiji „Jednostavan život“ koju je publika imala priliku da gleda pre 17 godina.

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić

E-Stock/M.Rafailović

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić, Foto: E-Stock/M.Rafailović

Iako su emisiju predstavile kao nešto novo i autentično, Sara i Dunja su zaboravile da pomenu naše poznate voditeljke Anu Mihajlovski i Marijanu Mićić koje su „život na seoski način“ isprobale dok društvene mreže ni internet zvezde još nisu ni postojale.

Upravo je zbog toga mnogima koji su pratili Anino i Marijanino autorsko delo zasmetao Sarin nedavni pokušaj da davno ispričanu priču predstavi kao nov i inventivan koncept.

Sara Jo

Foto:Instagram printscreen

Foto: Foto:Instagram printscreen

- Idemo kroz Srbiju i upoznajemo mesta na kojima nismo bile ranije. Bavimo se aktivnostima koje su za nas nove. Ono što radimo je autentično i prirodno, a potrebno je samo da budemo spontane i opuštene. Pokušavamo da damo nešto novo publici, pa nema sumnje da će se ljudi oduševiti - istakla je Sara u jednoj emisiji, što je razljutilo sve one koji pamte vreme pre Instagrama i pre ekspanzije modnih blogerki.

Kako bismo proverili šta o svemu misle voditeljke „Jednostavnog života“, pozvali smo Anu Mihajlovski, koja je istakla da još uvek nije imala priliku da vidi kako su se Dunja i Sara snašle na selu, ali je ipak dala podršku mladim koleginicama.

- Njih dve su preslatke. Sara je jako talentovana devojka. Generalno mislim da nove generacije treba da postavljaju nove standarde sa večnom težnjom ka nečemu boljem, a da li je to nešto novo ili plagirano, ne mogu da kažem jer nisam videla emisiju - istakla je voditeljka za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ: