PRAVA PORODIČNA DRAMA! Sara Jo u nikad težoj situaciji, besna i nemoćna moli sve ljude za pomoć, njena objava nikoga nije ostavila ravnodušnim! (VIDEO)

Društvenim mrežama širi se apel poznate pevačice

Sara Jo danas se s knedlom na grlu obratila javnosti putem svog naloga na Instagramu i sve koji je prate zamolila za pomoć. Naime, pevačica je obelodanila da njena porodica prolazi kroz veoma stresan i tužan period, budući da je njenom teči ustanovljena leukemija.

- Ne znam kako da počnem ove storije, s obzirom na to da sam navikla da delim sa vama malo drugačiji sadržaj. Naime, moja porodica i ja prolazimo kroz jedan veoma težak trenutak jer smo nedavno saznali da moj teča boluje od leukemije. I možete da pretpostavite kakvu tugu, bes i nemoć osećamo. I da, koliko god da je prisutna jaka želja i volja kao i vera da će se sve to rešiti, svesni smo da ovu borbu, nažalost ne možemo da vodimo sami, te pozivam sve svoje pratioce da nam pomognu, da nam budu podrška jer je u ovom trenutku ključna. Danas nam je javljeno da su hitno potrebni davaoci krvi - rekla je Sara, koja je zamolila sve ljude dobre volje da doniraju krv - rekla je Sara.

Sara Jovanović, Foto: printscreen

Sara Jo završila na šipci, detaljnije o tome pogledajte OVDE.

Povezane vesti