RAZLOG JE ŠOKANTAN! Saša Popović i Miroslav Ilić vode estradni rat dug dvadeset godina, a umešane su i ove dve poznate ličnosti ! (VIDEO)

Saša priča jednu priču, a Miroslav drugu.

Saša Popović
Foto: Nenad Vujanović

Proslavljeni pevač narodne muzike Miroslav Ilić i direktor “Grand” produkcije Saša Popović ne govore već 20 godina. Sukob između ove dvojice nastao je 2000. godine kada je Miroslav poželeo da iz “PGP RTS-a” pređe u “Grand” produkciju, ali je imao uslov na koji Popović nije želeo da pristane.

- Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je, jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u Grand da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! Rekao sam mu: “Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za Grand produkciju dobrodošao si.” Taj segment je u redu. Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče”, izjavio je Saša pre nekoliko godina za domaće medije.

- Ako iko dobro poznaje Miroslava Ilića onda sam to ja. Poznajem ga najbolje. Mi smo ga pratili nekoliko godina na turnejama – ‘83. 84. 85. godine… To su bile zajedničke turneje Lepe Brene i Miroslava Ilića. Odlično znamo šta je radio na turnejama i kako se ponašao. Kada bih sada iznosio prljav veš u javnost, bila bi to neviđena bruka i sramota. Neću uopšte da se vraćam na taj period - otkrio je on.

Miroslav Ilić je opovrgnuo ove Popovićeve reči.

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić, Foto: printscreen

- Priča koju je lansirao Saša Popović nema blage veze sa istinom! Laže kao pas! Istina je sledeća. RTS je tada imao tri kanala, a na trećem je išao ZAM koji su vodili Saša, Brena, pokojni Raka Đokić, a kasnije njegov brat Gane i svake godine obnavljali su ugovor za termin za ZAM. Kada je došao Dragan Ilić, takođe julovac, Miroslav Ilić za direktora marketinga RTS-a Brena i Saša imali su problem sa njim oko dogovora za termin i, koliko sam razumeo iz njihove priče, on ih je ucenjivao - izjavio je tada pevač.

Podsetimo, ovo je jedan od mnogih ratova na domaćoj javnoj sceni o kojima se ne priča puno, a datiraju decenijama.

BONUS VIDEO: 

Povezane vesti

 • Korisnik: sneg
  03/12/2020 - 01:54
  Sigurna sam da je Popović izneo istina. Ilićeva ljigava faca je dovoljna da se vidi kakav je čovek
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi