Seka Aleksić
Instagram/seka_aleksic
Seka Aleksić

Instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić, Foto: Instagram/seka_aleksic

- Svakako da mi posao nedostaje, kao i većini, koji su nažalost uskraćeni za to zadovoljstvo, ali prosto situacija je takva da moramo da mirujemo i da čekamo neke bolje dane, neko bolje sutra. Što se tiče mog posla, ne znam kada će to da krene, nemam ni pretpostavku. Videćemo šta će se dešavati u neko skorije vreme.

Seka Aleksić

Printscreen

Seka Aleksić, Foto: Printscreen

Odnedavno si postala voditeljka, kako si se snašla?

- Uloga voditelja mi ide sjajno, to je usko povezano s glumom. Dosad sam imala nekoliko glumačkih iskustava, tako da mi je to pomoglo da se dobro snađem. Nije mi ništa strano. Koketiranje sa kamerama postoji oduvek i u mom poslu, tako da je meni ovo došlo kao pravo osveženje.

Seka Aleksić

Instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić, Foto: Instagram/seka_aleksic

Na društvenim mrežama si aktivna, u poslednje vreme najviše na Tik toku?

- Kod mene u životu dolazi sve spontano, pa tako i Tik tok. Ja to ponekad snimim, kad mi prijatelji sugerišu da to žele i da im je to zabavno i nikada nemam neki plan kada su društvene mreže u pitanju. Volim da se zabavljam, ja sam šaljivdžija. Odlučila sam se za šalu i humorističke video-klipove.

Jakov i Jovan su uneli posebnu energiju u tvoj život, da li se plašiš za njihovo odrastanje, s obzirom na to da su deca poznatih roditelja?

- Jakov i Jovan su zaista uneli potpuno novu energiju u naše živote i mi smo veoma srećni roditelji. Kada je reč o njihovom odrastanju, smatram da je uloga roditelja veoma zahtevna i teška. Veljko i ja se trudimo da ih vaspitavamo na pravi način i da ih učimo šta su prave vrednosti.

Ko je popustljiviji prema deci?

- Ja sam popustljivija, Veljko je zadužen za oštrije razgovore. Jakov već zna da kod tate nema preteranog popuštanja i onda kada je neki problem, u smislu da Jakov ne želi da posluša, ja ga uputim kod Veljka i onda njih dvojica to reše, a ja se fino izvučem.

Da li ti je teško da se izboriš sa tri muškarca u kući?

-Nije mi teško, zato što su oni zaista divni i poštuju mene i zaista me štede svega što mogu, od rada u kući do svega ostalog i zaista sam ja blažena među njima.

Godine mi ništa ne mogu

Uskoro će ti rođendan, da li se plašiš godina?

- Ne, nisam osoba koja broji godine i koja razmišlja u tom pravcu. Život ide kako ide, svaka godina je lepa za sebe i nisam neko ko se plaši starosti.

Veljko i ti živite mirno i povučeno, daleko od estradnih dešavanja. Koliko je on uticao na to da se povučete od tih stvari koje čine život jedne zvezde?

- Veljko je dosta uticao na to. On je insistirao da nismo u Beogradu, da smo dalje od cele halabuke, gužve i tih estradnih tračeva i ja sam se samo složila s tim i zbog toga se osećam sjajno. Lepo je kad čovek može sebi da priušti to zadovoljstvo da bude izolovan od stresa. Tračarenja ne volim i to u mom bliskom okruženju ne postoji, postoji samo poštovanje, ljubav i druženje sa prijateljima. Osećam se sjajno što sam u Staroj Pazovi i što ujutru čujem samo žubor vode, cvrkut ptica, lavež pasa i moju decu kako se smeju, a to je sve ono što je u našem životu jedino bitno i važno.

Da li prava prijateljstva na estradi postoje?

- Prijateljstva postoje i ukoliko ste pravog i normalnog razmišljanja naravno da ćete naći neku svoju srodnu dušu, a ako se ta srodna duša kao prijatelj bavi istim poslom kao i vi, to je onda još lepše i bolje. Moja srodna duša i moj prijatelj sa estrade je Slađa Alegro i sa njom se družim, volim i poštujem.

Da li te je neko od kolega razočarao?

- Uopšte ne razmišljam u tom smislu da li me je neko od kolega razočarao, jer posao gledam kao posao, kolege volim i poštujem. Nisam imala preteranu priliku da se sa njima družim da mogu da kažem da me je neko razočarao ili nije.



Komentari (1)

lola

04.04.2021 08:56

Zauvek ostaje gorak ukus iz vremena kada su je zvali mesalica. mnogi ne zaboravljaju njihove pocetke.