Seka Aleksić
Instagram/seka_aleksic
Seka Aleksić

Instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić, Foto: Instagram/seka_aleksic

Veliki broj pevača ne mari za pandemiju koronavirusa i sve težu epidemiološku situaciju u Srbiji, pa bez obzira na sve zakazuju novogodišnje nastupe, koji su uglavnom već rasprodati!

Jedina koja je odlučila da stavi zdravlje publike ispred paprene zarade i otkaže odavno zakazan nastup jeste Seka Aleksić.

Folkerka je zbog ovakve odluke ostala bez 50.000 evra, koliko je ugovorila za veliki koncert u najluđoj noći, saznaje Alo!.

- Iako je novogodišnja noć bila jedina nada svim pevačima da će zaraditi neku veću cifru, Seka je posle dugog razmišljanja odlučila da pozove organizatore i sve otkaže. Ni to što je dogovorila tezgu od čak 50.000 evra nije je sprečilo da odustane od nastupa i sačuva svoju publiku od mogućeg rizika. Jednostavno, ne bi mogla da oprosti sebi da se neko razboli dok je ona na bini. Postupila je ispravno i ostale pevačice bi mogle da se ugledaju na nju, umesto što jure za novcem dok ljudi umiru - otkriva za Alo! izvor blizak timu folk zvezde.

Aleksićeva se ovim putem oglasila na svom Instagram nalogu i otkrila da bi joj jako teško bilo da snosi odgovornost ukoliko se neko razboli na njenom novogodišnjem nastupu.

- Dragi moji, svi smo verovali i nadali se da će ovaj virus posustati i da ćemo moći da se družimo za Novu godinu. Međutim, zbog situacije koja je ovako loša, odlučila sam da otkažem novogodišnji nastup. Ne želim da se desi da moj tim i ja snosimo odgovornost ukoliko se neko razboli. Zdravlje moje publike mi je najvažnije, sigurna sam da ćemo se družiti na sledećem dočeku i da ćemo sve što propuštamo nadoknaditi. Dugujem zahvalnost organizatorima što su prihvatili moj predlog i složili se da sve ostavimo za srećnija vremena. Čuvajte se - napisala je pevačica na svom Instagramu.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ