ŠOK! Šemsa Suljaković doživela infarkt! "Doktor je sve snimio i dao mi snimak!"

To je posledica bolnih i neželjenih trenutaka - rekla je jednom pevačica

Šemsa Suljaković
Foto: Jutjub printskrin

Pevačica Šemsa Suljaković tokom 2008. godine doživela je infarkt dok je bila u Australiji, a ona se sada prisetila tih detalja.

Šemsa Suljaković
Foto: Rajko Ristić/Alo!

- To je posledica bolnih i neželjenih trenutaka. Infarkt sam dobila u Australiji. Dalekoj, predalekoj od moje porodice. Bog dragi je dao da se tu slučajno zadesio najbolji kardiolog klinike. Snimio je celi zahvat premoštavanja sa stentom i dao mi snimak na CD-u, da imam. Priuštili su mi apartman s prekrasnim pogledom, puštali na razglas moje pesme, govoreći da je u njihovoj klinici operisana BiH muzička zvezda. Eto, samo dragi Bog može sve to tako posložiti - kazala je Šemsa tada za medije, a onda se osvrnula na novi pravac u muzičkoj sceni.

Šemsa Suljaković
Foto: print screen

- Sve se poremetilo, pa i ovaj posao. Kome pevati? Sada su se uverili i muzičari i pevači kako ništa brže ne može da propadne kao uspeh. Ne kažem da sam i ja svu svoju dobit ulagala pametno, ali sam sebe obezbedila i mogu da uživam. Šta očekuje mlađa generacija? Ima ih kao žutih mrava. Kome svi oni da pevaju? - iskreno je zaključila pevačica.

Povezane vesti