PORODICA UMESTO POSLA Silvija je na vrhuncu svoje karijere napustila Srbiju, udala se za poznatog srpskog golmana, postala je majka, a povezivali su je sa ovim pevačem! (FOTO)

Posle "Zvezda Granda" Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela

Silvija Nedeljković
Silvija Nedeljković, Foto: Screenshot Youtube

Silvija Nedeljković glasom i osmehom osvojila je mnoge, ali iako su joj prognozirali uspešnu karijeru ona se zbog ljubavi odrekla estrade i napustila Srbiju.

Silvija je bila takmičarka treće sezone ovog šou programa, a te 2007. godine je u velikom finalu zauzela sedmo mesto.

Posle "Zvezda Granda" Silvija je nastavila profesionalno da se bavi pevanjem, ali ljubav ju je omela. U međuvremenu se udala za nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Sašu Stamenkovića sa kojim se ostvarila u ulozi majke i odselila se u inostranstvo.

Nakon nekoliko meseci veze Silvija je otkrila da ju je sadašnji suprug pratio na nastupima, dok je još radila punom parom.

- Moja i njegova karijera su zahtevne, mnoge žrtve moraju da se podnesu, ali podržavamo se! Zasad nam ide savršeno. On me često prati na nastupima, što mi predstavlja veliko zadovoljstvo i ja idem na njegove utakmice kako bih ga bodrila - pričala je ona.

Simpatična Silvija skoro da se ništa nije promenila, a svoj prepoznatljivi osmeh je i dalje zadržala!

Snimila je i duet sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, a mnogi su za njih govorili i da su u vezi, što je par demantovao rečima da su samo dobri prijatelji.

Era Ojdanić ženi se mladom Albankom, a OVDE pogledajte zašto se rešio na ovaj korak!

Povezane vesti