Jovan Pejić
PrntScrn
Jovan Pejić

PrntScrn

Jovan Pejić, Foto: PrntScrn

Joivan je sada objavio fotografiju gde je zaprljan, sa motikom u ruci. Fotografija je nastala dok je kopao kanal.

Pozitivni komentari su se samo nizali:

- Samo rad - poručio je mladi Jovan, a fotografija je ubrzo dobila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara: "Rad je stvorio čoveka", "To je to, bravo šampione"...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jovan Pejic PEJA (@pejic_jovan)

Inače, Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, odavno je rešio da zasuče rukave i radi u prodavnici poznatog sportskog brenda u sklopu jednog tržnog centra za platu od 285 evra, iliti oko 33.000 dinara.

- Jovan već devet meseci radi u tom tržnom centru. Ja nisam htela da pričam o tome, ali kad ste već saznali, onda moram da se pohvalim. Šta da vam kažem osim da sam ponosna na njega. Sam je odlučio da se zaposli i da zarađuje. On je jedan od najboljih studenata, ima sve devetke i desetke. Peja i ja možemo da mu pružimo sve što poželi, ali on hoće svoj dinar. Uskoro završava drugu godinu fakulteta i uspeva sve da postigne - rekla je Zlata Petrović jednom prilikom i dodala da Jovan ima mnogo planova.

Zlata Petrović Jovan Pejić Nataša Rodić

Instagram/printscreen

Zlata Petrović Jovan Pejić Nataša Rodić, Foto: Instagram/printscreen

Mediju su nedavno Jovana povezivali sa sestrom Bogdane Ražnatović, Natašom Rodić. Tim povodom se i Zlata oglasila i rekla da je najstarija ćerka od sestri Rodić, divna devojka i tim rečima svima znala do znanja da ju je i ona upoznala.

Komentari (2)

duda

24.04.2021 21:21

Bas je sladak decko, lepsi od Cecinog i Gocinog. Cini se mio decko. Svakaa cast.

duda

24.04.2021 21:23

Dobar decko, vredan, lepsi sto puta od Cecinog i Gocinog sina.