Slavica Ćukteraš
Dejan Briza

Slučaj glumice Milene Radulović, koja je odlučila da stane na put seksualnom predatoru koji ju je silovao kada je imala sedamnaest godina, a to nastavio da radi i drugim devojčicama, uzburkao je javnost.

Reagovali su gotovo svi sa javne scene, pružajući podršku ovoj hrabroj ženi zbog toga što je odlučila da sruši zid ćutanja.

Slavica Ćukteraš

Dejan Briza

Slavica Ćukteraš, Foto: Dejan Briza

Pored slučaja koji potresa ceo region u slučaju Mike Aleksića, Slavica je govorila o svom emotivnom životu, problemima sa anksioznošću, druženju sa Tanjom Savić i mnogim drugim temama...

Strašno je sve to što se desilo Mileni i ostalim devojkama. Skoro sam upoznala jednu osobu koja mi je to priznala, da je žrtva silovatelja i još uvek ćuti o tome. Mislim i nadam se da će ovaj slučaj koji se dogodio probuditi svest u njoj da ode i da kaže to, ali ne samo da prijavi, nego da se sa tim demonima izbori - rekla je Slavica za naš portal.

Tanja je jaka i hrabra žena!

Iako godinama nisu bile bliske zbog određenih sukoba, Slavica je pružila podršku koleginici Tanji Savić kojoj je muž kidnapovao decu.

- Kada se Tanji sve ovo izdešavalo, što je jako strašno, zvala sam je par puta i pružila sam joj podršku. Rekla sam joj da ako joj bude trebala bilo kakva pomoć uvek ću biti tu za nju, jer to su strašne stvari. Moram da kažem da me je baš prijatno iznenadilo kako ona sve to gura. Ona je zaista hrabra i jaka žena - izjavila je Slavica.

Pevačica se dugo borila sa strahovima koje je uspela uspešno da prevaziđe uz pomoć stručnih lica.

Obratila sam se stručnim licima koji su školovani za to, psiholozima koji su prepoznali prvi stepen tog stanja koji je bio kod mene, ali sam takođe odlučila da u svojim budućim vlogovima angažujem stručne ljude koji će govoriti na temu anksioznosti kako bih pomogla ostalima koji imaju slične probleme, ali ih je sramota da to kažu. Ljudi moraju da shvate da je mentalna higijena mnogo važna i bitna - iskrena je Slavica.

Slavica Ćukteraš

Dejan Briza

Slavica Ćukteraš, Foto: Dejan Briza

Pevačica, koja se nedavno razvela, kaže da svojoj ćerkici dozvoljava sve u granicama normale i ne sputava je da bude svoja.

Dete je dete i treba da živi svoj život, a ne da ja namećem svoje stavove i neka razmišljanja. Njene obaveze su da ide u vrtić i da se igra. Bivši suprug i ja smo vrlo sličnog karaktera i nemamo problema oko dogovora kada je naša ćerka u pitanju. Nas dvoje smo se sporazumno razveli i sada smo u jednom zdravom odnosu, nema nikakve zle krvi. Naše dete raste uz puno ljubavi iako to nema veze što tata i mama ne žive više zajedno - kaže Slavica za „Alo!“.

Slavica Ćukteraš

Dejan Briza

Slavica Ćukteraš, Foto: Dejan Briza

Uprkos spekulacijama da se vratila svom nekadašnjem dečku Žiki Jakšiću, ona tvrdi da u tome nema istine.

Ne, Žika i ja nemamo nikakav kontakt, svako je krenuo svojim putem - kratko je rekla Slavica.

Slavica Ćukteraš

Dejan Briza

Slavica Ćukteraš, Foto: Dejan Briza

BONUS VIDEO: