Slavica Ćukteraš
Youtube/Printscreen
Slavica Ćukteraš

Youtube/Printscreen

 Foto: Youtube/Printscreen

Susedi pevačice Slavice Ćukteraš u Novom Sadu kažu da ona ne voli kada je prepoznaju na ulici i da zato često nosi ogromne naočare i otkrivaju da obožava da jede burek i da bude neprimetna.

Pevačica je bila pozivna na koronu, 21 dan je provela u karantinu, pavačica iz prodavnice otkriva da je nije vidala mesec i po dana kako se u medijima saznalo da boluje od virusa.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Slavica Cukteras (@cukterasslavica) дана 14. Јул 2020. у 12:13 PDT

 - Dolazi ovde često u prodavnicu. Prijatna je i uživo mnogo lepša i zgodnija nego preko televizije. Deluje kao da nije pevačica, uvek ležerno obučena. Sa ćerkicom Viktorijom obično dođe u radnju, ali je nisam skoro vidala. Videla sam da je bila pozitivna na koronu u medijin tako da je u skorije vreme nisam vide ima sigurno mesec i po - rekla je provačica iz obližnjeg marke, dok njen kolega dodaje da pevačica uvek pazari najosnovnije stvari.

- Normalna devojka i bez šminke, veoma opuštena. Uvek pazari ono najosnovnije, ponekad nam ostavi i bakšiš. Pored toga je moja zemljakinja, tako da smo oduševljeni njom - iskreno i kroz osmeh je rekao prodavac.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Slavica Cukteras (@cukterasslavica) дана 20. Јун 2020. у 10:55 PDT

Slično su ispričali i u obližnjoj pekari, gde jedna starija gospođa tvrdi kako pevačica najčešće voli da pojede burek.

- To je jedna najobičnija i prizemna devojka. Najčešće voli da kupi burek, dođe sama, dode i sa ćerkicom - rekla je pekarka, dok žena iz agenciju u komšiluku kaže da ju je sretala sa naslednicom često jer je posle razvoda od Vlade Avramova starateljstvo pripalo Slavici.

Pročitajte i: