Sloba je brutalno isprozivao i nagrdio žene, svojom izjavom razbeseno prisutne dame, voditeljka odmah skočila i odreagovala! (VIDEO)
alo.rs
Slobodan Radanović
Slobodan Radanović, Foto: Printscreen/Youtube

Pevač Slobodan Radanović sve je šokirao izjavom o muško-ženskim odnosima.

Naime, na pitanje: ''Da li je istina da jedan partner uvek više voli?'', Sloba je dao komentar koji je svima u emisiji zaparao uši.

- Najgora devojka uvek je lošija od najgoreg momka - rekao je Sloba Radanović, a ova izjava je zaparala uši Marijani Mićić, koja je takođe bila u emisiji, te je odmah reagovala.

Marijana Mićić

Printcreen/Youtube

Marijana Mićić, Foto: Printcreen/Youtube

- Ja ne mogu da odćutim na ovo, ja moram da odbranim ženki rod - poručila je Marijana.

BONUS VIDEO:

Sloba Radanović je pevao na jednoj od korona žurki, naime umesto da posle toga spusti glavu od sramote on je nastavio da peva sa obožavateljkom.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

branka met

26.02.2021 13:24

Mali, potuljeni, zlobni, podmukli nazovi pevač. Stekao nešto love i pažnje medija pa lupa li lupa - zapravo govori ono što misli. Sve kavaljerske fore koje je prodavao do sada su strogo usmerene na pridobijanje pažnje publike. E, sada je došll vreme da pokaže pravo lice - lice neiskrenog licemera.

Nada

26.02.2021 13:50

A zar se on ne krije iza zenske suknje - mmmmm ! Fuj !

Ema

27.02.2021 20:17

Šta ovaj ljigavac priča? Glumi nekog frajera a živi u stanu bivšeg muža od žene s kojom je u vezi, vozi njegova kola i čuva decu. Od matorke ne sme da pisne, prati ga i u emisije.