Snežana i Milan Borjan
Alo!/Vladimir Marković

Snežana i Milan imaju sina Filipa za kojeg kažu da je njihov centar sveta, a za golmana Crvene zvezde porodica je najvažniji segment života.

Iako je Zvezda nedavno izgubila utakmicu od FK Milan, Borjan je bio raspoložen za razgovor sa našom ekipom.

- Bila je teška utakmica, žao mi je što nismo prošli. Sve je to život, moramo da nastavimo dalje, da dignemo glavu. Nekada fali malo te sreće, koju mi ovoga puta očigledno nismo imali. Sad treba da se skoncentrišemo na naše prvenstvo i na kup kako bi osvojili duplu krunu - rekao je Milan.

Na račun njegovog imena pojavili su se i mnogi negativni komentari, koji ga, kako kaže, ne dotiču.

Snežana i Milan Borjan

Alo!/Vladimir Marković

Snežana i Milan Borjan, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Iskreno, ne obraćam pažnju na to. Nemam vremena, imam svoj neki svet, a to je moja porodica i fudbal. Sve ostalo što se priča i piše mene ne zanima - rekao je on.

S obzirom na to da mu je društvo pravila supruga Snežana, pitali smo ih kako uspevaju da održe bračnu zajednicu skladnom, s obzirom na to da su i te kako zauzeti poslovnim angažmanima.

- Pa, više ja slušam nju! (smeh). Šalim se, sluša ona mene, ali i ja nju. Lepo se slažemo - rekao je Milan, a Snežana se nadovezala:

- Da bi se održala jedna bračna zajednica potrebno je puno ljubavi, razumevanja, poštovanja i ono što je za svaku ljubav bitno, a to je žrtvovanje, rekla je ona, a njen suprug dodao:

- Iskrenost je najbitnija - zaključio je Milan.

Popularni bračni par nam je otkrio da je ljubomora sasvim normalna stvar i kad toga ne bi bilo verovatno bi postojao neki problem.

- Daaa! Naravno da postoji - rekao je Milan sa osmehom od uveta do uveta, pokazujući prstom na svoju suprugu:

- Postoji, i to ogromna ljubomora sa njene strane, budimo iskreni i realni - rekao je on, a Snežana se nadovezala:

- Moj muž? Ma nije ljubomoran. On je jedan takav muškarac koji je pun razumevanja, njemu ništa ne smeta - rekla je ona, a onda smo pitali golmana da li mu supruga proverava telefon.

- Sve u fulu! Ja legnem da spavam, ona uzme telefon uveče i proverava, al’ nema veze, to je čar naše ljubavi - sa osmehom je rekao Borjan.

Snežana Borjan

ALO foto M Josida

Snežana Borjan, Foto: ALO foto M Josida

Sneža: Kad navijam, ne psujem!

Supruga jednog od naših najboljih golmana za „Alo!“ kaže da uvek isprati svaku utakmicu na kojoj brani njen suprug, ali da je smirena i nema burnih reakcija.

- Pratim fudbal redovno. Verujem u Milana jer znam da će to biti najbolje moguće što se njega tiče. Inače ne psujem, ja sam pre svega jedna dama - rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

R.N.

28.02.2021 16:55

E bas mi ne izgleda damski.