NA INSTAGRAMU DEVOJKA, A UŽIVO... Šokantne fotografije Lepe Brene, svi se pitaju šta joj se dogodilo sa kožom lica! (FOTO)

Muzička zvezda je, kako se spekulisalo, već jednom odlazila „pod nož“, a nakon toga je nastavila da koristi botoks i filere

Fahreta Živojinović alijas Lepa Brena sve više podseća na legendarnog Majkla Džeksona koji se tokom života, baš kao i ona, podvrgavao raznim estetskim korekcijama.

Pevačica se očigledno teško nosi s prolaznošću života i starenjem, pa uprkos činjenici da je pre više od jedne decenije zatezala lice kako se šuškalo, ona je nakon toga nastavila da se botoksira i koristi hijaluronske filere.

No, sada je došla u situaciju da njena koža više ne prihvata i ne reaguje na te supstance, pa izgleda starije nego ikada.

Hirurzi plastične i rekonstruktivne medicine kažu da je jedino rešenje da Lepa Brena ponovo zategne svoje opušteno lice tako što će otići "pod nož".

- Kada se koža ovako opusti kao što se to desilo njoj, onda ni laseri ne mogu puno da pomognu. Oni mogu donekle da zategnu, ali najbolje rešenje je fejslifting, a to znači da mora da se podvrgne plastičnoj hirurgiji - objasnio je za "Alo!" jedan plastični i rekonstruktivni hirurg.

Kako nam je rekao, neinvazivna estetska medicina ili antiejdžing može da se primenjuje do određenih godina starosti.

Kod nekih pacijenata može čak i u poznim godinama da da rezultate ukoliko je osoba kasno počela da koristi botoks ili hijaluron. Ali, ukoliko je neko u ranoj mladosti počeo da se "bocka" ili odlazi na zatezanje lica, njemu u starosti ne gine plastična hirurgija.

- Kako neka koža reaguje na određene supstance i u kojoj meri one daju rezultate zavisi i od genetike, ali i načina života. Ovde se očigledno radi o osobi koja je predugo kosristila filere, ali i koja je tokom godina imala oscilacije u kilaži- zaključuje doktor.

S druge strane, Brena uspešno briše godine na svom Instagram nalogu zahvaljujući raznim aplikacijama koje joj zatežu lice i smanjuju godine.

Bivša pevačeva ljubavnica obelodanila sve detalje: Lepa Brena će dokazati da je Devin sin Miroslava Ilića! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Miki
  11/04/2021 - 08:54
  Jabuka kad sazori ona padne sa stabla , ako je neiskoristimo ona uvene. Tako smo i mi sazoreli i počeli da venemo , to ti je majka priroda !
 • Korisnik: Miki
  11/04/2021 - 08:52
  Neznam čemu čuđenje dama je u sedmoj deceniji , to je majka priroda bore su neminovne .
 • Korisnik: Milja
  10/04/2021 - 21:05
  Ruzno je sto se bavite izgledom njene koze!!! Zena izgleda kako izgkeda. Ostavite je na miru!!
 • Korisnik: svakimesecnaletovanje
  10/04/2021 - 19:05
  od sunca sa juznih mora i hrvatskog
 • Korisnik: Ris
  10/04/2021 - 18:12
  Od babe devojka nikad.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA